فارس: هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان گفت: صلاحیت بیش از 750داوطلب دیگر نمایندگی مجلس شورای اسلامی تأیید شد.
وی گفت: تاکنون بیش از ۱۴ هزار داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی تأیید صلاحیت شدهاند.تا پایان هفته جاری مهلت بررسیها ادامه دارد و نتایج پس از ۱۹ بهمن ماه به داوطلبان اعلام خواهد شد.
سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد: مهلت رسیدگی به اعتراض داوطلبان ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری بر اساس تقویم انتخابات تا۱۸ بهمن ماه است چنانچه تغییری در نتایج صورت بگیرد به داوطلبان اعلام میشود.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.