مدیر تعاون روستایی استان گفت: کشاورزانی که تاکنون به ثبت کشت قراردادی خود اقدام نکردهاند میتوانند با ورود به سامانه این طرح به صورت الکترونیکی نام نویسی کنند.
شجاعی با بیان اینکه امسال براساس سیاست های دولت و وزارت جهاد کشاورزی سه دستگاه متولی کشت قراردادی شده اند افزود: پشتیبانی امور دام در رابطه با محصول جو و ادارات کل غله و تعاون روستایی در محصولات گندم آبی، دیم، جو و کلزا این اقدام را انجام می دهند.
وی با توصیه به کشاورزان برای رعایت کشت قراردادی ادامه داد: این سامانه در راستای توسعه کشت قراردادی و بهمنظور افزایش سود تولیدکننده، حذف واسطهها، افزایش کیفیت محصولات و کاهش ریسک بازار و تولید ایجاد شده است.
مدیر کل تعاون روستایی استان گفت: ارائه کود رایانه ای به صورت اعتباری به کشاورزان، تخفیفات بیمه ای برای کشاورزان و تشویقی از جمله پرداخت 150 هزاز تومان کرایه حمل از مزرعه تا مرکز خرید از جمله این حمایت ها است.
وی ادامه داد: کشاورزان میتوانند با مراجعه به مراکز تعاون روستای محل زندگی خود و یا به صورت الکترونیکی قرارداد را منعقد کنند.
شجاعی اضافه کرد: بهره بردارانی که کار کاشت محصول در اراضی کشاورزی خود به پایان رسانده اند نیز می توانند قرارداد خود را منعقد و به ثبت برسانند و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.