ابوالفضل دهبانیزاده گفت: این پایش به مدت ۲ روز انجامشد که در روز نخست کارشناسان چالشها و کمبودها را در همه زمینهها بررسی و ارزیابی کردند و همچنین در دومین روز از این بازدید که با حضور مدیران معاونت توسعه دانشگاه و همچنین مدیر و کارشناسان این شبکه جهت هم اندیشی برگزار شد؛ پیشنهادات مطلوب و مناسبی نیز ارائه شد.
دهبانیزاده اضافه کرد: نیاز سنجی و اولویت بندی حل این نواقص را در دستور کار قرار دادیم که مهمترین آنها گازکشی برخی از مراکز بهداشتی این شهرستان، ایزوگام مرکز بستر درمانی و تعدادی از مراکز بهداشت و همچنین مطالبات کارکنان بود، که برآورد اولیه هزینه رفع این چالشها مبلغی بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال بود که در راستای خدمات بهتر و شایستهتر به مردم و مراجعان به این مراکز اختصاص داده شد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: مشکل نبود دندانپزشک نیز در آینده نزدیک پس از طی فراینده مراحل اداری در تایمهای عصر انجام خواهد شد.
دهبانیزاده با اشاره به کمبود نیرو در این مراکز خاطر نشان کرد: تامین نیرو و آموزش آنها، تامین پزشک و تجهیزات پزشکی، تعمیر و بازساری دو آمبولانس و برخی از تجهیزات پزشکی راکد از دیگر اولویتهای ما برای رفع مشکلات این مراکز است.
گفتنی است در ادامه این نشست از بعضی از مراکز بهداشتی این شهرستان نیز بازدید و روند ارائه خدمات به بیماران و مراجعه کنندگان ارزیابی شد.