به گزرش عصر دنا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد، جهانگیر شاهینی روز دوشنبه در اولین جلسه کارگروه استانی ماده ۲۳ قانون الحاق با موضوع بررسی طرح ها و پروژه های جدید دستگاه های اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: هیچ پروژه جدیدی در استان آغاز نمی شود تا پروژههای نیمه تمام تکمیل شود و به هیچ عنوان به پروژه های راکد تخصیص داده نمی شود.
پیش تر اعلام شده بود که بالای ۱۸۰۰ طرح نیمه تمام عمرانی کوچک و بزرگ در کهگیلویه وبویراحمد وجود دارد که عمر برخی آنها بالای ۱۵ تا ۲۰ سال است.
وی افزود: طرح ها و پروژه های جدید اداره کل راهداری و حمل نقل جاده ای، شرکت آب منطقه ای، شرکت اب و فاضلاب ، اداره کل بنیاد مسکن، دانشکاه علوم پزشکی، اداره کل ورزش و جوانان، نهاد کتابخانه های عمومی استان، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره کل نوسازی و سازمان بهزیستی برای اخذ مجوز ماده ۲۳ قانون الحاق ۲ مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مقرر شده دستگاه های یاد شده مدارک و مستندات لازم از جمله مطالعات توجیهی، مجوز های زیست محیطی و پدافند غیرعامل را کسب و دو نوبت آگهی به منظور واگذاری کامل طرح به بخش خصوصی در روزنامه های کثیر النتشار همراه با کاربرگ های مربوطه به دبیرخانه کارگروه، ارسال نمایند.
شاهینی تاکید کرد: تصویب پروژه های جدید منوط به کامل بودن مدارک و مستندات ارسالی دستگاه های اجرایی عنوان شده است.
گفتنی است بر اساس این ماده قانونی، تصویب طرح های تملک دارایی های سرمایه ای در لوایح بودجه سنواتی پس از اخذ مجوز فوق الذکر امکان پذیر است.
بنا به گفته مسئولان اقتصادی و اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد سال گذشته یک هزار و ۵۱۳ پروژه در سطح استان وجود داشت که طبق اطلاعات بدست آمده با حمایت های جدی دولت ۱۸۶ پروژه خاتمه پیدا کرده و به نتیجه رسیده است.
برهمین اساس می توان گفت که کهگیلویه و بویراحمد بر اساس شاخص های آماری و بودجه ای و در سایه همدلی و هم افزایی مسئولان و تدبیرهای دولت سیزدهم درمسیر رشد و شتاب توسعه همه جانبه قرار گرفته است.