رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: استفاده از کودهای بذر مال موجب جوانهزنی سریعتر و همچنین افزایش عملکرد محصول خواهد شد.
معتمدی پور افزود: در این راستا، تاکنون ۳۳ هزار لیتر سهمیه کود بذرمال برای غلات وارد استان شده و در اختیار ۹ شرکت تولیدکننده بذر قرار گرفته است. وی ادامه داد: حدود ۴ هزار و ۱۰۰ تن عملیات فرآوری بذرها شامل ضدعفونی و بذر مال انجام شده است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اضافه کرد: با توجه به تغییرات آب و هوایی و افزایش تنشهای محیطی، تامین نسبی نیاز غذایی از طریق بذرمالکردن بذور قبل از کاشت، موجب افزایش قدرت گیاه در برابر سرمای شدید زمستانه، شوری و کمآبی خواهد شد. معتمدی پور گفت: طبق برچسب کود مصرفی، باید مقداری از آن را در آب حل کرد و سپس توسط سمپاش روی بذوری که بر روی سطوح پلاستیکی گسترده شدهاند؛ پاشیده و آنها را زیر و رو کنیم تا کل بذرها آغشته به کود شوند. بذر مال کردن یعنی آغشته کردن بذر قبل از کاشت با ترکیب یا ترکیباتی که باعث افزایش قدرت جوانه زنی بذر، افزایش حجم ریشه، استقرار بهتر و مناسب گیاهچه شود. بذرمال کردن بذور به منظور تغذیه و ضدعفونی کردن آنها صورت میگیرد.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.