علی محمد روستا در نشست ستاد بحران استان افزود: از هم اکنون باید برنامه ریزی لازم برای اقدامات پیشگیرانه حوادث غیرمترقبه به خصوص بارشهای سیل آسا در استان تدبیر شود.
وی اظهارکرد: طبق اعلام اداره کل هواشناسی بارشهای پاییزی امسال بیشتر از نرمال و زودتر از موعد پیش بینی شده و اواسط آبان ماه هم شروع میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با توجه به کوهستانی بودن استان میطلبد دستگاههای عضو ستاد بحران از جمله راهداری و حمل و نقل جاده ای، هلال احمر، اورژانس و سایر دستگاهها با آغاز فصل سرما علاوه بر پیشگیریهای لازم در آماده باشد کامل باشند تا در زمان بارشها غافلگیر نشویم.
روستا تصریح کرد: با توجه به اینکه اغلب جادههای استان روستایی است و با اولین بارش مسدود میشوند، تمهیدات لازم برای خدمات رسانی به مردمی در مناطق روستایی اندیشیده شود تا با مشکلی مواجه نشوند.
وی ادامه داد: با استفاده از ظرفیت رسانهها بخصوص صدا و سیمای مرکز استان، آخرین وضعیت جوی استان و زمان بارشها اطلاع رسانی شود تا مردم از حضور در مکانهای پر حادثه که زمینه ساز تلفات و حوادث ناگوار است اجتناب کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به خسارت سیل مانسون پارسال اشاره و عنوان کرد: سیل سال گذشته بیشترین خسارت را به بخش کشاورزی و راههای روستایی وارد کرد.
روستا بیان کرد: در همین زمینه پنج هزار و ۲۰۰ پرونده خسارتی تشکیل شد که از این تعداد سه هزار و ۳۲۶ پرونده با اعتبار ۲۴۶ میلیارد تومان به بانکهای استان ارسال شد.
انتهای پیام/