اختصاصی عصر دنا: ماه محرم، ماهی که در آن بزرگترین وعظیم ترین مصیبت تاریخی شیعه یعنی شهادت سید و سالار شهیدان، اباعبدالله الحسین (ع) در آن اتفاق افتاده است و منبعی درس آموز و مکتبی تربیت آفرین برای شیعیان خواهد بود.
حال و هوای این روزهای شهر یاسوج نیز مناسب با این ماه تغییر کرده و مردم با حضور در مساجد، تکایا و حسینیه ها به عزاداری و سینه زنی در بزرگداشت این واقعه تاریخی پرداختند تا حماسه عاشورا را زنده نگه داشته و ارزش های آن را برپادارند.
اما از کارهای مردمی که بگذریم به عملکرد مسئولانی می رسیم که ظاهرا با نصب چند پرچم و بنر بنای حداقلی برای زنده نگه داشتن این آیین اسلامی و سوگواری عاشورایی داشتند که از جمله آن می توان به عملکرد شورای شهر یاسوج اشاره کرد.
شورایی که این روزها دچار سیاست بازی شده و مسیر خود یعنی رسیدگی به وضعیت شهر را فراموش کرده اند و دچار کارهایی شده اند که صدای اعتراض شهروندان را نیز بلند کرده است.
با نگاهی گذرا به بیلبوردهای شهری در سطح شهر یاسوج و ضعف فضاآرایی در میادین و ورودی های شهری، این نکته را میتوان دریافت که مسئولان تنها برای رفع تکلیف و دور کردن انتقادها به چنین فضاسازی حداقلی روی آورده اند و حاضر نشده اند که از ظرفیت های حداکثر همچون بیلبوردها بهره ای ببرند.
بیلبوردهایی که باید برای فرهنگ سازی مطابق با آموزه های دینی، ملی و مهمتر ازهمه آموزه های فرهنگ شهری استفاده شود این روزها جایی برای تبلیغ سالن زیبایی، مرکز زیبایی، بازار ملک، تبلیغ کالاها، فروش مبل، کنکور و... شده است که در ردیف کالاهای لوکس و مطابق با فرهنگ مصرف گرایی غربی قرار می گیرند.
شهرداری و شورای شهر در هر شهری بخش قابل توجهی از فضای تبلیغاتی و بیلبوردها را به مقوله فرهنگ و ماسبت ها اختصاص می دهند ولی بنظر می رسد شورای شهر یاسوج بیش از همه چیز به درآمد به هر قیمتی روی آورده اند که حتی مصوبه ای برای سر و سامان دادن به وضعیت فرهنگی شهر را کنار گذاشته اند.
اینکه چنین رویه ای بر شهر یاسوج حاکم شده است که حتی بیلبوردهای خالی هم حتی به منبع عظیم عاشورا و معارف آن نمی پردازد را باید در دیدگاه هایی جستجو کرد که محرم و عاشورا و در کل مباحث فرهنگی جایگاهی در اندیشه فکری آنها نداشته و همین امر باعث شده است که تلالو آن را در سطح شهر و فضاسازی شهری ببینیم.
مسئولانی که در حیطه فرهنگی مشغول به فعالیت هستند آیا منبعی عظیم تر و غنی تر از فرهنگ عاشورا و حادثه تاریخی کربلا سراغ دارند که در مقابل این انحراف فرهنگی در شهر یاسوج سکوت کرده اند؟
آیا دستگاه ها نهاد های فرهنگی در مقابل این انحراف فرهنگی واکنشی خواهند داشت؟
بر سر آن شهر رسوایی بود
خیلی از افرادی که در این شهر به اصطلاح مسولند مشغول بخور بخور و جذب غیرقانونی فامیل و تبارند؛معلوم است که شهر بی صاحب و رها شده است
تبلیغ برای فرهنگ غربی وفرهنگ آرایشگری وبی حجابی
جوانان مردم رامنحرف می کنند وجیب خودشان راپر می کنند متاسفانه دستگاههای نظارتی درخواب فرو رفته اند نمی دانیم از چه می ترسند
متاسفانه
نماینده بویراحمد بواسطه طایفه گرایی و انتصابات طلایی دچار خوفراموشی در راستای خدمت به شست و شوی مغزی دو سال اول نمایندگی دولت قبل است هروقت خواستید جامعه را به تباهی بکشانید انسان های ناتوان را با انتخاب وانتخاب نامشروع مدیریتی بهش روحیه بدهید تا ذهن مردم را به سمت مشکلات خودساخته کشور و ترویج بی عدالتی در جامعه برای پروژه نامید سازی بکشاند
این ماموریت دارد تا جامعه را به سمت چند قطبی طایفه گرایی سوق دهد استان کهگیلویه و بویراحمد دژ مستحکم در مقابل هجمه فرهنگی دشمنان بوده ولی آنها دارند با این انسان های بی کفایت تازه به دوران رسیده منصب پرست نقشه خود را تحقق بخشند مسولان کشوری از لحاظ امنیتی ناگزیرند تصمیمات سخت وپخته بگیرند بساط این ها ها را جمع کنند .