انتصاب سرپرست معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج+حکم
عصر دنا: طی حکمی از سوی دکتر جاودان سیرت؛رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کهگیلویه وبویراحمد دکتر رحمت الله افشار به عنوان "سرپرست معاونت غذا وداروی این دانشگاه"منصوب و از خدمات دکتر انصاری سرپرست پیشین این معاونت تقدیر شد.
به گزارش عصر دنا، دکتر رحمت اله افشار فارغ التحصیل دکترای داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اهواز (جندی شاپور ) با 27سابقه کار، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به مدت16 سال ،تنها کارشناس رسمی دادگستری در رشته داروسازی و سم شناسی در استان،عضو بسیج جامعه پزشکی و مدرس فارماکولوژی (داروشناسی ) در دانشگاه به مدت ۲۰سال از جمله سوابق وی می باشد.
ضمنا دکتر افشار از جانبازان تحمیلی هشت سال دفاع مقدس و بردار شهید نیز می باشد.
به به، جمع مدیران دولت اصلاح طلبان و دولت روحانی جمع جمع شد، فقط یه روحانی کم داره.
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.