سعید جاوید بخت اظهار داشت: نهالستان شهرستان لنده بامشارکت موسسه خیریه امام حسن مجتبی و ظرفیت تولید ۱۰۰هزار اصله نهال در سال در حال آماده سازی است و همچنین نهالستان شهرستان دنا با ظرفیت تولید ۸۰هزار نهال در سال نقش مهمی در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت خواهند داشت.
جاوید بخت افزود: استان کهگیلویه وبویراحمدظرفیت خوبی در جهت اجرایی کردن طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت طی چهار سال دارد در تلاش هستیم ظرفیت استان را از آنچه تعهد کردیم بالاببریم ودر این راستا از دستگاه های متولی ومردم انتظار داریم تمام توان خود را در این راستا به کار بگیرند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: تولید سالانه ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور در دستور کار است که از این میزان کهگیلویه وبویراحمد نیز سهم بسزایی دارد.
جاوید بخت بیان کرد: در اجرای طرح سراسری کاشت یک میلیارد درخت امسال پیشبینی برای تولید وکاشت ۲میلیون نهال است همچنین تا ۱۴۰۵ پانزده میلیون نهال برنامهریزی شده است.
جاوید بخت با اشاره به سهم ۱۵ میلیونی استان در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور گفت: این اقدام با مشارکت خیرین و مردم و با همکاری دستگاههای اجرایی استان درحال تحقق است.
وی افزود: نهالستان آبشار یاسوج بزرگترین سطح نهالستان در کهگیلویه وبویراحمد با مساحت ۲ هکتار است ومیتواند به عنوان یکی از بزرگترین مرکز تولید نهال در استان محسوب شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه مشارکت مردم استان در زمینه درختکاری خوب است گفت: نحوه مشارکت دستگاه های متولی ،صاحبان صنایع، کارآفرینان و کارخانهها قابل قبول است اما انتظار میرود با توجه به شرایط استان شاهد افزایش ضریب تولید و کاشت این نهالها باشیم.
وی گفت: امیدواریم در کل استان بتوانیم به فرامین رهبر معظم انقلاب که فرمودند باید هر ایرانی سه اصله نهال بکارد، دست یابیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه آبیاری در جنگلکاری یک سرمایهگذاری است یادآور شد: اگر بتوانیم چند سال این جنگلکاریها را نگه داریم در سالهای آینده و بعد از آن شاهد تولید آب خواهیم بود به این نحو که از چهار یا پنج سالگی شروع به سایه انداختن میکنند و تبخیر را کاهش میدهند لذا ذخیره و نفوذ آب بیشتر میشود.
انتهای پیام/