عصر دنا: رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به همراه فرماندار چرام و کارشناسان این دانشگاه از بیمارستان ۳۲ تختخوابی در حال ساخت شهر چرام بازدید کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در این بازدید گفت: هدف از این سفر بررسی وضعیت پیشرفت کاری بیمارستان شهر چرام برای تصمیم گیری و تخصیص اعتبار مورد نیاز برای تکمیل آن بوده است.
سعید جاودان سیرت افزود: اعتبارات مورد نیاز این بیمارستان جمع بندی و در سفر دوم ریاست جمهوری به استان به عنوان یکی از طرحهای پیشنهادی دانشگاه علوم پزشکی استان به استانداری برای تخصیص اعتبار ارائه میشود.
دکتر جاودان سیرت اضافه کرد: خواسته بحق مردم شهر چرام در خصوص این بیمارستان در سالهای گذشته محقق نشده و تلاش خواهیم کرد مردم به حق خود برسند و کار ساخت بیمارستان به سامان برسد.
فرماندار شهرستان چرام در این بازدید هم گفت: عملیات اجرایی این بیمارستان در سال ۹۶ آغاز و تا سال ۱۴۰۱ پیشرفت کاری نداشت.
عبدالرحمان توفیقییان با بیان اینکه ساخت این بیمارستان با ابنیه جانبی در ۳ مرحله اجرا میشود افزود: با پیگیریهای استاندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی فعالیت این طرح آغاز شد و مرحله اول شامل ساخت ابنیه برای تاسیسات و انبار آن با ۶۰ درصد پیشرفت کاری در حال اجرا است.
توفیقییان اعتبار پیش بینی شده این بیمارستان را ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: از این مقدار اعتبار تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال آن اختصاص و هزینه شده است.
وی تخصیص اعتبارات باقیمانده برای ساخت مراحل بعدی که شامل ساختمان بیمارستان و ساختمان اداری است را ضروری دانست و اضافه کرد: با محض اتمام مرحله اول ساخت مرحله دوم این بیمارستان شروع میشود.
فرماندار شهرستان چرام همچنین گفت: ساختمان اورژانس ۱۱۵ این شهرستان در بهمن ماه ۱۴۰۱ کلنگ زنی و مقرر شد در یک کار جهادی تا ۵ ماه به بهره برداری برسد، اما با وجود گذشت یک ماه و نیم هنوز فعالیت ساخت و ساز آن شروع نشده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام هم با بیان اینکه اقامتگاه پزشک در شهرهای چرام و سرفاریاب نداریم گفت: احداث ساختمان خانه بهداشت روستای بلدان با وجود اینکه مصوب دانشگاه و زمین آن نیز آماده است، ولی کار ساخت این مرکز بهداشتی و درمانی هنوز شروع نشده است.
جعفری با بیان اینکه ناوگان آمبولانس چرام فرسوده است و ۳ مرکز بهداشتی و درمانی روستایی شهرستان آمبولانس ندارند افزود: ۲۰ بیمار دیالیزی در شهرستان وجود دارد که به علت نبود دستگاه دیالیز مجبورند با مشکلات زیاد به شهرستان همجوار بروند.