سرهنگ ارسلان خادمیان گفت: مجرمان سایبری با ارسال پیامکهایی تحت عنوان سهام من و سهام عدالت با سرقت اطلاعات حسابهای بانکی شهروندان برداشت از حساب و یا سوء استفاده از حسابهای بانکی افراد اقدام میکنند.
وی افزود: ارسال پیامکهای جعلی یکی از شیوههای رایج کلاهبرداری سایبری است که این بار با عنوان دریافت سود سهام عدالت برای شهروندان ارسال می شود.
فرمانده انتظامی گچساران تصریح کرد: در ابتدا پیامکی از سوی مجرمان با یک شماره خصوصی با عنوان "دریافت سود سهام" برای شهروندان ارسال و پس از آن کاربر را از طریق لینک ارسال شده به صفحات فیشینگ هدایت و اقدام به سرقت اطلاعات بانکی افراد میکنتد.
خادمیان در خصوص این روش کلاهبرداری عنوان کرد: لینکی به همراه پیامک برای قربانی ارسال میشود که با کلیک کاربر روی آن، صفحهای نمایش داده میشود که در آن باید کدملی و شماره همراه وارد شود و پس از آن با نمایش عملیات موفقیتآمیز، از کاربر خواسته میشود جهت دریافت سود سهام عدالت خود، اپلیکیشن مورد نظر را دانلود و نصب نماید.
وی گفت: پس از اجازه کاربر به نصب نرم افزار، بدافزاری با نام سهام عدالت در دستگاه قربانی اجرا میشود که طی آن اطلاعات دستگاه کاربر به سرور مهاجم ارسال و مجرمین با ایجاد دسترسی به پیامکهای دریافتی و همچنین دسترسی به تمام مخاطبین اعمال مجرمانه خود را دنبال کرده و از این طریق میتواند علاوه بر دسترسی به رمزهای پویا به منظور خالی کردن حساب بانکی، پیامک جعلی را به تمامی مخاطبان در گوشی همراه فرد قربانی ارسال کنند.
فرمانده انتظامی گچساران خاطرنشان کرد: هموطنان موقع دریافت پیامک عجله نکنند و به شماره فرستنده توجه کرده واگر پیامک از شماره شخصی و حاوی لینک بود، بدون شک پیامک جعلی و کلاهبرداری است و به هیچ وجه روی لینک موجود کلیک نکنند و این را هم به یاد داشته باشند که پیامکهای معتبر با سرشماره مخصوص ارسال میشوند.
خادمیان بیان کرد: کاربران میتوانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارشهای مردمی و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با پلیس فتا در میان بگذارند.
انتهای پیام/