پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): آرش مصلح در نشست حفاظت از منابع آبی استان ، این ۴۱ طرح را شامل سد ، سیل بند ، خط انتقال و پمپاژ آب نام برد و افزود: اعتبار از پیش تخصیص یافته برای این تعداد طرح ، بیش از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه این استان با بارش سالانه ۱۱ میلیارد متر مکعب در سال ، دومین منطقه پر بارش کشور است اضافه کرد: به علت سرمایه گذاری اندک و کمبود سد ، ۹۰ درصد روان آب استان بدون هیچ استفادهای از استان خارج میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هم گفت: امسال ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به بخش آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته است.
جاوید بخت افزود: افزایش ۲ برابری اعتبارات طرحهای آبخیزداری نشان از توجه دولت به این استان است.
وی بیان کرد: به واسطه سازههای آبخیزداری ، در بارندگیهای چند روز گذشته بیش از ۲۴ میلیون مترمکعب سیلاب مهار و ذخیره شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به وجود بیش از ۹ میلیارد متر مکعب روان آب در این استان گفت: با این همه روان آب وجود سه هزار حلقه چاه در استان معقول و منصفانه نیست.
علی احمد زاده همچنین به ساخت سدچم شیر اشاره کرد و گفت: در چند روز گذشته و به قصد شفاف سازی ، افراد غیر متخصص را به پرهیز از اظهارنظر غیرفنی درباره سد چم شیر توصیه کردیم، اما برخی از سایتها با روایتها و تفسیرهای اشتباه موجی از نگرانی و تقابل بین چهره های دانشگاهی با عالیترین مقام اجرایی استان ایجاد کردند که دور از انصاف است.
احمد زاده اضافه کرد: معتقدم در رابطه با سد چم شیر ، افراد متخصص ومرتبط باید نظر بدهند و وزارت نیرو نیز باید پاسخگو باشد.