تاریخ انتشار:۱۱:۳۶ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۱
با هوشیاری پلیس فتا صورت گرفت
عصر دنا: فرمانده انتظامي شهرستان کهگيلويه از شناسايي و دستگيري اعضاي باند ۳ نفره‌اي که در شبکه‌هاي اجتماعي با ترفند اد کن پول بگير اقدام به کلاهبرداري از شهروندان مي‌ نمودند، خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، سرهنگ "سيدمحمد موسوي" اظهار داشت: در پی رصد فضاي مجازي توسط کارشناسان پليس فتا اين فرماندهی، کانالي در تلگرام و ديگر شبکه‌هاي اجتماعي مشاهده شد که گرداننده آن با عناويني از جمله اد کن پول بگير،کمک مالي رئيس جمهور و اسپانسر بانک ملي و ... اقدام به کلاهبرداري از شهروندان مي‌نمود.

وی افزود: با بررسي‌هاي صورت گرفته و انجام اقدامات تخصصي توسط کارشناسان پليس فتا ۳ نفر از متهمان اصلي شناسايي و با هماهنگي مقام قضايي، طي عملياتي غافلگيرانه دستگير شدند.

موسوی تصریح کرد: متهمان در مواجهه با مستندات و ادله جمع‌آوري شده، به بزه ارتکابي خود اعتراف و در تشريح شگرد ‏مجرمانه خود اظهار داشتند: قربانيان را دعوت ميکرديم تا جهت سرمايه‌گذاري و کسب منافع مالي، تعدادي را به گروه تلگرامي تحت عناوين مذکور اضافه نموده و به ازاي تعداد افراد اد شده در گروه، مبالغي را دريافت نمائيد و حتي به جهت وسوسه نمودن آنها از طريق نرم افزارهاي رسيدساز، رسيد جعلي تهيه نموده و آنرا در گروه منتشر مي‌نموديم که همين موضوع بسياري را اميدوار مي کرد که با فشردن يک دکمه و افزودن مخاطبان تلفن همراهش به اين گروه مبلغي را دريافت نمايند.

پس از بکار بردن شگردهاي مذکور از آنان درخواست مي‌نموديم براي واريز وجه مي بايست مبالغي بحساب اسپانسر گروه واريز نمائيد. در نهايت مبالغ درخواستي توسط مالباختگان به حساب هايمان واريز و ديگر جوابگوي آنان نبوديم.

فرمانده انتظامي شهرستان کهگیلویه ادامه داد: يکي از مهم‌ترين شيوه مجرمان سايبري در برداشت از حساب هاي مردم، جلب اعتماد آنان مي باشد که علت اصلي آن عدم آگاهي و سواد کافي در خصوص کلاهبرداري هاي رايانه اي است، لذا در اين خصوص هموطنان مي‌بايست هوشياري لازم را داشته باشند و اطلاع داشته باشند که هيچ بانک يا نهادي با ترفندهي مذکور اين کار را در فضاي مجازي انجام نمي دهند و واريز پولي در کار نيست و اگر رسيد پولي هم براي کاربر صادر شود، جعلي است که يا به وسيله آپ هاي رسيد ساز صادر شده و يا تصوير فتوشاپي است.

سرهنگ "سيدمحمد موسوي" در پايان گفت: پليس فتا به صورت شبانه روزي آماده پاسخگويي به سوالات شهروندان است و درصورتي‌ ‏که کاربران با موارد ‏مجرمانه و يا مشکوک مواجهه شدند مي توانند مراتب را از طريق سايت پليس فتا به ‏آدرس ‏www.cyberpolice.ir ‎‏ بخش فوريت‌هاي سايبري يا با شماره‌ تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس گرفته و از مشاوره و راهنمايي تخصصي کارشناسان اين پليس بهرمند گردند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین