ایجاد زیرساختهای ارتباطی در کشور ما، به خصوص پس از انقلاب در مناطق مختلف از جمله استانها، شهرها و روستاهای محروم از رشد قابل توجهی برخوردار بوده و امروزه شاهدیم که توجه به مناطق روستایی در حوزوه راه و عمران و ابادی دنبال می شود.
در کنار خدمات و توسعه امکانات در روستاها در کشور ما،همچنان محرومیت هایی وجود دارد و نبود امکانات لازم با توجه به رشد روزافزون تکنولوژی و زندگی مدرن شهری طی ۲ یا سه دهه گذشته باعث مهاجرت بیرویه و گسترده روستاییان به شهرها و مناطق حاشیهای آن شده است که همین مساله نیز معضلات جامعه شهری ما رادوچندان کرده است.
در این راستا دولتها برای توسعه جوامع باید به توسعه زیرساختهای ارتباطی در حوزههای مختلف از جمله روستاها بپردازند تا راه های با ترددی بی خطر، کم هزینه و همچنین رضایت مندی شهروندان و نهایتا جلوگیری از مهاجرت ها دنبال شود.
در این رابطه نقش راههای ارتباطی و جادهها در مناطق روستایی همواره از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و این مساله در کهگیلویه و بویراحمد باید جزو دغدغههای مهم مسوولان استان باشد.
راههای روستایی کهگیلو یه وبویراحمد در ابعاد مختلفی نیازمند توجه و حل مشکلات هستند که می توان به خاکی بودن، عدم زیر سازی مناسب، مسدود شدن در مناطق کوهستانی و نهایتا غیر قابل دسترس شدن در ایام مختلف سال خصوصا زمستان از جمله مشکلات آنها است.
مدیر کل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد در خصوص آخرین اقدامات برای بهسازی جاده های روستایی گفت: بنیاد مسکن با در اختیار قرار دادن قیر رایگان در روستاها عملیات بهسازی راه های روستایی را دنبال می کند.
باقری با بیان اینکه در همه نقاط کهگیلویه وبویراحمد فعالیت برای بهسازی روستاها وجود دارد، گفت: در شهرستان باشت 26 روستا داریم 6 روستا قیر رایگان در اختیار آنها قرار داده شده است و مابقی روستاها دنبال می شود، در گچساران 7 روستا عملیات بهسازی برای آسفالت دنبال می شود و در شهرستان بویراحمد مبلغ مختلفی برای توسعه راه های روستایی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: مبلغ ریالی اختصاص داده شده برای بهسازی روستاها حدود 600 میلیارد ریال است که شش هزار و 500 تن قیر رایگان در اختیار روستاها قرار داده شده است.