سارا جمشیدی اظهار کرد: طرح ایمنی آب در 5 پایلوت شهری و روستایی در مناطقی از شهرهای یاسوج، دهدشت، مادوان و روستاهای موگرمون و تنگاری دشت روم آغاز گردیده است.
وی بیان کرد: پایش منابع آب شامل همه مخازن و چاه های آب استان را از نظر فیزیکی و شیمیایی در سال جدید شروع نموده و خوشبختانه با اطمینان باید عرض کنم که منابع آبی استان کهگیلویه و بویراحمد هیچ گونه آلودگی فیزیکی و شیمیایی ندارند.
جمشیدی ادامه داد: گواه این ادعا آزمایش های مستمر همکارانمان در آزمایشگاه به روز شرکت آبفا و البته استناد به بررسی ها و نظارت های مستمر مراکز بهداشتی است.
وی با اشاره به شعار سال جاری اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم شرکت آبفا برای سال جاری ارتقاء سطح سلامت محدود چاه های آبی است که مشکلاتی دارند و در مدار استفاده نیستند.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: برنامه شرکت آبفا ارتقاء سطح کیفیت این چاه ها به وسیله روش های دانش بنیان است تا دیگر نیازی به حفر چاه های جدید و هزینه های مازاد بعلاوه برداشت های بی رویه از سفره های زیر زمینی نباشیم.
جمشیدی بیان کرد: این اقدام پس از بررسی های دقیق و موشکافانه و با اطمینان 100 درصدی از کیفیت آب تصفیه شده خواهد بود.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان باواشاره به جلسات کارگروه حفاظت کیفی منابع آب خاطرنشان کرد: این کارگروه اقدامات خوبی به ویژه برای جمع آوری منابع آلاینده در حریم چشمه ها، رودخانه ها و تاسیسات آبی داشته، ضمن آنکه اگر طرحی ملاحظات زیست محیطی را نادیده گرفته باشد از ادامه فعالیتشان جلوگیری شده است.
وی افزود: در این میان خط قرمز شرکت آبفا و بویژه کارگروه حفاظت کیفی منابع آب استان سلامت آب مردم است و در این باره با هیچ کسی مماشات نداشته و این را هم قاطعانه گفته ایم که صدور مجوزهای فعالیت در حریم تاسیسات آبی منوط به رعایت قابل قبول استاندار دهای حفاظت کیفی است.