وی با تاکید براینکه، باید درک تاثير کتاب و کتابخوانی و مطالعه در زندگی اجتماعی و نقش آن در رشد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سياسی افراد و جامعه بهتر و بیشتر تبیین شود، گفت: تقویت این فرهنگ باید با برنامه ریزی و تجریه و تحلیل مسائل از سطوح مختلف دانش آموزی باشد.
معاون اجتماعی و فرهنگی استانداری با بیان اینکه، استان در رابطه با سرانه کتاب و کتابخوانی از رتبه و جایگاه خوبی برخوردار نیست، تصریح کرد: باید برای گسترش روح خلاقيت در ترویج مطالعه به دنبال نوآوری و ابتكارات در این حوزه بود.
وی با بیان اینکه با وجود گسترش فضای مجازی، رسانههای جمعی و بهره گيری از رايانه و اينترنت، مطالعه و كتابخوانی هنوز اهميت خود را حفظ كرده و شاهد افزايش چاب شمارگان كتابها هستیم گفت: این مهم به این خاطر است که تأثیر کتاب بر شرایط و عوامل اجتماعی، خانوادگی، مدرسه و جامعه بالاست.
هاشمی مهر افزود: از منظر دین و تاریخ اسلام این حقیقت روشن است که اسلام، دین اندیشه و معرفت به مطالعه، کتاب و کتابخوانی تاکید و سفارش فراوان دارد چون کتاب و کتابخوانی ریشه فرهنگ را در جامعه محکم می کند.
وی تصریح کرد: علاوه بر ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی باید کتابداران و فعالین فرهنگی این حوزه که در راستای توسعه و ترویج فرهنگ کتاب و کتاخوانی تلاش می کنند را مورد حمایت قرار داد.
هاشمی مهر با بیان اینکه، باید توجه به فرهنگ کتاب و کتابخوانی همیشگی و در همه مناطق مورد توجه باشد گفت: پویشهای مردمی برای تقویت و تعمیق فرهنگ کتابخوانی و مطالعه راهکاری برای ارتقای فرهنگ کتابخوانی باشد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری بیان کرد: با عزم اراده می توانیم در یک پویش عمومی تلاش کنیم تا کتاب و کتابخوانی و دسترسی به کتاب جایگاه واقعی خود را در خانواده، مدرسه و جامعه پیدا کند و از این طریق ریشه و بنیه فرهنگی تقویت و محکم باقی بماند.
وی تاکید کرد که نهاد کتابخانه های عمومی استان با دانشگاه ها، فضاهای آموزشی و مدارس بیشتر در تعامل باشند و نقش محوری را در گسترش فرهنگ مطالعه به خصوص در مناسبت های مختلف فرهنگی افزایش دهند.