محمد غلامنژاد در نشست با اصحاب رسانه، اظهار داشت: آگاهی بخشی و اطلاع رسانی منصفانه از مهمترین رسالتهای رسانه به شمار میرود و همین مدد رسانهها هست که مدیران برای انجام کارها دقت بیشتری به خرج میدهند.
وی افزود: رسانهها در ایام مبارزه با کرونا باعث مشارکت گسترده مردم در مبارزه شد و نقاط ضعف درمانی ما را در این مدت از طریق رسانه گوشزد شد و باعث رفع این مشکلات گردید.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: رسانه باید برای همه قلم بزند و درد جامعه را انعکاس بدهد، در چند سال اخیر رسانههای زیادی رشد کردند و حرف رسانهای قابل شنیدن است که عملکردی فراگیر دارد.
غلامنژاد افزود: از رسانههایی که ما را نقد میکنند و نقاط ضعف دانشگاه علوم پزشکی به عنوان یک دستگاه خدمترسانی را متذکر میشوند استقبال میکنم، اما نقد مغرضانه برای اهداف خاص را هرگز نمیپسندم.
وی به حواشی رسانهای در پی انتصابات دانشگاه علوم پزشکی استان اشاره کرد و گفت: در برخی مواقع یک مسئول بنا به مصلحت تغییر پیدا میکند و برخی رسانهها از این موضوع بهرهبرداری خاص میکند، اما در قبال دیگر ضعفها سکوت میکند و مطالبه گری در بخش خدمات عمومی دیده نمیشود.
وی افزود: مدیریت در نظام جمهوری اسلامی یک موضوع سیال است و وظیفه داریم نسبت به عملکرد مدیران ضعیف برخورد صحیح را داشته باشیم.
غلامنژاد بیان کرد: عصر امروز عصر سلطه رسانهها است و شما اصحاب رسانه میتوانید در مسیر توسعه استان محروم کهگیلویه و بویراحمد کمک شایانی کنید.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: اغلب ارباب رجوع دانشگاه علوم پزشکی در استان کهگیلویه و بویراحمد داوطلبان اشتغال هستند در حالی که دیگر دانشگاهها درآمد به سمت و سوی پیشرفت و توسعه در بخشهای تخصصی پیش میروند.
وی افزود: ساختارها معیوب هستند و بیمارستانها جدیدالتاسیس در استان دچار اشکال است که از اصحاب رسانه انتظار داریم نسبت به رفع این مشکلات که مربوط به عموم جامعه هست مطالبه گری داشته باشند.
غلامنژاد خاطر نشان کرد: باشت در بهترین ماههای سال 50 میلیون تومان درآمد دارد در صورتیکه هزینه این بیمارستان در ماه 700 میلیون تومان است.
وی افزود: بیشترین اشغال تخت بیمارستانی مربوط به بیمارستان دهدشت است و در این شهرستان برخلاف دو شهرستان بویراحمد و گچساران از تخت لازم برخوردار نیست و توزیع تخت بیمارستانی در استان بر اساس عدالت نبوده است.
غلامنژاد عنوان کرد: از زمانی که شرکتهای خدماتی در قالب خدماترسانی در بخش بهداشت و درمان وارد شدند باعث شد که دانشگاه علوم پزشکی به یک بنگاه اشتغال آفرینی نگاه شود و حاشیههایی ایجاد شود.
وی یادآور شد: اغلب رئیس بیمارستانهای ما به دلایل متعدد در دادگاه درگیر پرونده هستند و پزشکان برای گرفتن پستهایی که تحت نظارت شدید دستگاههای نظارتی هستند تمایل ندارند.
غلام نژاد افزود: در انتصابات سعی شده مبنا را تعهد و تخصص قرار دادهایم و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی هیچ نقشی در انتصابات ندارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: بیمارستان پاتاوه در سیستم وزارت بهداشت هیچگونه تعریفی نشده و هیچ زمینی برای این بیمارستان در نظر نگرفته نشده است و بیمارستان شهرستان دنا فعلاً در اولویت کاری قرار دارد.
غلام نژاد یاداور شد: دانشکدههای پرستاری، پیراپزشکی و دندانپزشکی در حال حاضر دارای 75 درصد پیشرفت فیزیکی هستند.
وی افزود: 20 پروژه در حوزه بهداشت و درمان استان کهگیلویه و بویراحمد راکد بودهاند و در تلاش هستیم که این پروژهها مجدد به مناقصه رفته و شروع بکار شوند.