تاریخ انتشار:۱۲:۵۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
عصر دنا: شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد امروزه بیش از آنکه صدای تولید و صنعت گوش را آزار دهد، سکوت مطلق آن انسان را به چُرت می‌اندازد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

امسال‌ با تدبیر مقام معظم رهبری به نام سال تولید، مانع‌زدایی‌ها و پشتیبانی‌ها نام‌گذاری شده‌ و در صورتی که مورد توجه همه به ویژه مسئولان قرار بگیرد می‌تواند مسرت بخش رشد و توسعه در کشور باشد.

در سالیان اخیر و پس از فشارهای حداکثری دشمنان بر نظام جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری همواره بر حمایت از تولید داخلی برای کاهش دادن حداکثری وابستگی به بیگانگان تأکید داشته‌اند.

کشور ایران با دارا بودن منابع غنی در صورت مدیریت صحیح نه تنها می‌تواند مسیر ورود کالای خارجی را به شکل گسترده‌ای محدود کند، بلکه می‌تواند بازارهای خارجی را نیز تصاحب کند.

استان کهگیلویه و بویراحمد از مناطق برخوردار از منابع انسانی و طبیعی به شمار می‌رود، که با وجود چنین منابعی به عنوان یکی از استان‌های کمتر برخوردار شناخته می‌شود و اما شهرک‌های صنعتی استان امروزه بیش از آنکه صدای تولید و صنعت گوش را آزار دهد، سکوت مطلق آن انسان را به چُرت می‌اندازد.

به گفته احسان عسکری مدرس دانشگاه در رشته اقتصاد، از دلایل عمده عدم موفقیت صنایع در ایران و به تبع آن در استان کهگیلویه و بویراحمد عدم شناخت کافی سرمایه‌گذاران از طرح انتخابی، عدم توجیه فنی، تسهیلات گران‌ قیمت بانکی، عدم تمهیدات لازم برای فروش و .... را می‌توان نام برد.

کارگروه رفع موانع تولید در استان کهگیلویه و بویراحمد برای تحقق شعار سال، دل به ساحل دریای مشکلات کارآفرینان و صنعتگران زده‌اند و جلسات خود در زمینه رفع موانع تولید را در واحد‌های تولیدی و صنعتی دارای مشکل برگزار می‌کنند.

امروز نیز این کارگروه به ریاست هشمت‌اللله صمیمی‌دوست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری در شهر صنعتی شماره سه یاسوج و در یک مجتمع بزرگ تولیدی برگزار شد، تا مسئولان از نزدیک این مشکلات را بشنوند و درک کنند.

یکی از واحدهای تولیدی کهگیلویه و بویراحمد در زمینی به مساحت دو هکتار در شهرک صنعتی شماره سه یاسوج، کمتر از یکسال از گذاشتن اولین آجر بنا توانسته هم‌اکنون به نقطه تولید و راه‌اندازی فاز اول مجتمع دست پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه فعالیت مجموعه در دو بخش تولید مواد آرایشی و بهداشتی، شوینده و عصاره و اسانس گیاهان دارویی می‌باشد، ادامه داد: فاز اول کارخانه که مربوط به تولید مواد شوینده بوده در حال فعالیت است و فازهای بعدی نیز با تکمیل تجهیزات به چرخه تولید ورود می‌کنند.

این فعال اقتصادی از مشکلات سد راه این مجتمع را کمبود آب و حمایت‌های مالی لازم دانست و گفت: این مجتمع تولیدی برای فعالیت روزانه نیازمند قریب به 60 هزار لیتر است و برای توسعه شرکت و رسیدن به نقطه مطلوب، تولید انبوه و حتی صادرات نیازمند همکاری در پرداخت تسهیلات بانکی هستیم.

سید حشمت‌الله صمیمی‌دوست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در نشست کارگروه رفع موانع تولید که در محل شرکت فرآوران طبیعت کیان برگزار شد، گفت: این کارخانه توان تولید محصولات با کیفیت داخلی را دارد.

وی افزود: سرعت پیشرفت کارخانه بسیار مناسب بوده و امیدواریم با تکیه بر دانش علمی مدیریت کارخانه این مجتمع تولیدی، به نقطه مطلوب برسد.

صمیمی‌دوست گفت: این کارخانه توان اشتغال‌زایی تا بیش از صد نفر را به صورت مستقیم دارد و مشکل آب مصرفی این کارخانه با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی رفع می‌شود.

وی در ادامه به تسهیلات مورد نیاز این کارخانه گریزی زد و گفت: مقرر شد با همکاری دو بانک ملت و صنعت معدن 20 میلیارد تومان تسهیلات به این واحد تولیدی پرداخت می‌شود.

صمیمی‌دوست با اشاره به شعار سال گفت: کارگروه رفع موانع تولید استان قصد دارد، جلسات خود را در واحد‌های تولیدی اعم از فعال و راکد برگزار کند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین