به گزارس عصر دنا، پیش از ظهر امروز نشست کارگروه ایجاد اشتغال در سطح روستاها با مشارکت بنیاد برکت با حضور فرماندار، بخشدار مرکزی و دهیاری ها در سالن کنفرانس فرمانداری برگزار شد.
در این نشست سید علی سجادی با بیان اینکه بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) فعالیت خود را از سال 1386 در زمینه رفع محرومیت زدایی در مناطق محروم و روستایی آغاز کرده است، اظهار کرد: بنیاد برکت در زمینه پروژههای آب خاک، کشاورزی احداث جاده ، اشتغالزایی ، ایجاد مشاغل خانگی فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه بنیاد برکت از سال 1397 در زمینه اشتغالزایی فعالیت خود را در مناطق محروم آغاز کرد، افزود: در سال ۱۳۹۷تعداد ۳۳۲ طرح اشتغالزایی با اعتباری به میزان 70 میلیارد ریال در چاروسا از توابع شهرستان کهگیلویه اجرا کرده است.
مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد گفت: همچنین در سال گذشته ۱۲۰۰ تعداد طرح اشتغالزایی با اعتباری بالغ بر400 میلیارد ریال در 3 شهرستان بویراحمد، باشت و کهگیلویه اجرا شد.
سجادی ادامه داد: امسال بنیاد برکت این آمادگی را دارد که در چهار شهرستان کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان های گچساران، بهمئی، دنا و چرام بیش از چهار هزار طرح اشتغالزایی را ایجاد کند.
سجادی عنوان کرد: سهمیه اولیه شهرستان گچساران برای اجرای طرح اشتغالزایی ۳۰۰الی۵۰۰طرح است که در نظر گرفته شده است.
در زمینه اشتغالزایی و عمرانی فعالیت دارد و خدمات ارزنده ای برای شهرستان ها انجام داده است.
سجادی ادامه داد: ایجاد طرح اشتغالزایی از سوی بنیاد برکت شامل دو طرح است که یکی طرح سحاب است که فرد به صورت فردی با نام نویسی در سامانه سحاب از این تسهیلات بهره می برد و طرح دیگر به صورت تعاونی،اشتراکی و گروهی امکان پذیر است.
وی ابراز کرد:پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با اولویت با کسانی است که ساکن روستا هستند، پرداخت می شود.
این مسوول ادامه داد:بنیاد برکت وقتی که شهرستانی را به عنوان هدف انتخاب می کند طرح های اشتغالزایی در تمامی روستاها اجرا می کند.
سجادی تصریح کرد:اجرای طرح های اشتغالزایی اولویت با روستاهایی که دارای زیرساخت های مناسب دارند انجام می گیرد.
وی ابراز کرد: در گچساران اجرای طرح های اشتغالزایی از سوی بنیاد برکت در ۳ مرحله انجام می گیرد که در مرحله اول ایجاد اشتغالزایی در هفت روستا که بیش از ۳۳۰خانوار دارد اجرا در مرحله دوم همه روستاها بالای ۱۰۰خانوار و مرحله سوم همه روستا های دارای دهیاری ها است طرح اشتغالزایی اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه مرحله اول اجرای طرح در روستاهای بالای ۳۳۰خانوار شامل روستاهای آب گرمو، آب شیرین دیل ، چهار بیشه علیا و سرگچ اجرا می شود.
وی ادامه داد: هر یک از طرح های اشتغالزایی ۸۰الی 500 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی قرض الحسنه پیش بینی شده است.
سجادی ابراز کرد: این اعتبارات در زمینه اشتغالزایی و پرورش دام سبک و سنگین، پرورش مرغ بومی، شترمرغ، پرورش شتر، بوقلمون، بلدرچین، ایجاد کارگاه خیاطی، مشاغل خرد مانند آرایشگاه، صنایع دستی، گلخانه های کوچک، مکانیکی، تراشکاری، پرورش گیاهان دارویی پرداخت میشود.
مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در شهرستان گچساران ۳بانک عامل از جمله بانک پارسیان صندوق کارآفرینی امید و بانک قرض الحسنه این اعتبارات را در اختیار متقاضیان قرار میدهد.
سجادی افزود:اعتبارات ایجاد طرحهای اشتغالزایی به افرادی که درآمد آنها کمتر از یک میلیون تومان و سن این افراد بین ۱۸الی ۵۵ سال پرداخت میشود.
مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد اذعان کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغالزایی با نام نویسی در سامانه سحاب میتوانند از این تسهیلات بهره ببرند.
سجادی ابراز کرد: برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در روستاها در مرحله اول شناسایی روستاهای هدف و برگزاری جلسات با اعضای شوراها و شناسایی متقاضیان صورت میگیرد.