کد خبر: ۱۵۳۲۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار:۰۱:۳۲ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

زینب زارع از فعالان اجتماعی استان نامه ای به حسین کلانتری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد درخصوص وضعیت کرونا نوشته است که در ادامه آمده است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد
سلام علیکم
از دستورات حضرتعالی به عنوان استاندار و ریاست شورای تامین استان در خصوص تدابیر لازم برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در استان کم و بیش از رسانه‌ها شنیدیم لکن ضمن عرض خسته نباشید نکاتی در اینجا یادآور می‌شود، همانطور که می‌دانید شیوع و اپیدمی کرونا از بی توجهی مدیران و مسئولان مرتبط با امر تصمیم گیری آغاز شد.

اگرچه بسیار پیش از این‌ها تجربه اثبات نموده بی توجهی مسئولین نسبت به مسائل بسیار مهم آنهم به بهانه‌های سیاسی و امور دیگر همواره برای مردم از ویروس کرونا خطرناک‌تر بوده است و تاوان آن را همیشه مردم با عدم امنیت روانی و بیماری و سردرد و نگرانی و اعصاب ضعیف و گاهی با جان خویش پرداخت نمودند.

لکن اکنون تقاضا داریم در این مرحله حداقل جنابعالی توجه فرموده و بیماری مذکور را با بستن واقعی مسیر‌ها و قرنطینه نمودن استان کهگیلویه و بویراحمد و پیگیری جدی ورودی‌ها و خروجی‌ها ببندید.

تقاضا می‌شود دستور فرمائید شهرداری‌ها روشنایی‌های شهر‌های استان را به یک سوم تنزل داده تا مردم با دیدن تغییر فضای شهری، عادی نبودن شرایط و اهمیت موضوع را درک و باور کنند و بنابراین در خانه هایشان بمانند.

تقاضا می‌شود در این شرایط خاص از اجبار و پیگیری قضایی برای برگزاری تجمعات و علی الخصوص مراسم‌های خاکسپاری و فاتحه که همچنان دارد در کهگیلویه و سایر نقاط استان به روال قبل انجام می‌شود استفاده نموده و فورآ این هشدار را از طریق رسانه‌ها و مصاحبه خبری به اطلاع هم استانی‌ها برسانید.

تقاضا می‌شود نسبت به کار‌هایی که می‌توان انجام داد لحظه‌ای درنگ ننموده تا رنج و محرومیت این استان مضاعف نشود، زیرا ورودی‌ها و خروجی‌ها با حرف بسته نمی‌شوند بلکه با عمل و با پیگیری جدی است که بسته می‌شوند.

تقاضامندم در اکیپ‌هایی که در ورودی‌ها و خروجی‌ها جهت کنترل رفت و آمد‌ها استفاده می‌کنید بیشتر از نیرو‌های غیر بومی استفاده نمایید تا در کار جدی و پیگیر باشند از آن جهت که در استان ما روابط فامیلی و دوستانه بسیار قوی است و اگر تشخیص داده شود شخصی وارد استان نشود کافی است شخص دو دوست در این استان داشته باشد و با چند تلفن سفارشی اینطرف و آنطرف تمام مصلحت‌ها نادیده گرفته شده و شخص مورد نظر مجوز ورود یابد.

دستورات شفاهی یا مکتوب مطروحه می‌بایست در اجرا به خوبی امکان سنجی شده باشد و احتمالات پیش رو نیز پیش بینی و نحوه برخورد با آن‌ها از قبل بررسی شده باشد همچنین تدابیر حفاظتی باید با تدابیر درمانی در یک خط و با یک همزمانی ویژه لحاظ شود.

از آنجایی که مهمترین راه حل شکست کرونا قطع زنجیره سرایت آن است و از آنجا که جنس این ویروس از نوعی لیپید (چربی) است و بنابراین انجام مداوم شستشو برای رفع خطرات پیش رو لازم و ضروری است انتظار می‌رود اولین خط درمان، پیشگیری از شیوع بیشتر و مشخصآ بستن تمام ورودی‌ها و خروجی‌های استان باشد.

مهم نیست در ادامه چه خواهد شد یا چه هزینه‌ای باید پرداخت، مهم این است که برای جان و سلامت مردم باید همواره مصلحت را در اولویت گذاشت و مصلحت یعنی انجام کار درست و درست‌ترین کار در این مرحله بستن تمام مسیر‌های ممکن است و از آنجایی که این ویروس بسیار هم دموکرات است و در واگیر به هیچ کس رحم نمی‌کند تقاضا دارم مانند خودش عمل کنید و در بستن ورودی‌ها به افرادی مسئولیت بدهید که دموکرات عمل کنند و با هیچ تلفنی و هیچ دوستی هیچ مرزی را برای هیچ کسی باز نکنند.

همچنین از آنجا که خود بهتر از هر کسی نسبت به بازار مواد ضدعفونی و کمیاب شدن آن‌ها در کشور و استان آگاه هستید و از سودجویی محتکران و دلالانی که رنج مردم را پله‌ای برای ثروت اندوزی خود کرده اند به خوبی آگاهید و می‌دانید این مواد یا در بازار موجود نمی‌باشد و یا اگر موجود است قدرت خرید آن‌ها برای همه طبقات اجتماعی مهیا نیست پیشنهاد می‌شود مواد ضدعفونی کننده را با تدابیر ویژه‌ای که موجب شلوغی و تمرکز جمعیت در نقطه بخصوصی نشود تا خود عاملی برای تسهیل و توسعه واگیر این ویروس نباشد با اطلاع رسانی از قبل و به صورت رایگان در اختیار مردم قرار داده یا به سازمان‌های مردم نهاد بسپارید تا اقدامات
پاکسازی و ضدعفونی کردن معابر و شهر را، دلسوزان و بی ادعایان جامعه به خوبی به انجام برسانند.

متاسفانه آنچه امروزه در عمل مشاهده می‌شود از نظر کیفیت عملکرد در سطح نرمالی نیست و لذا با این چنین روش‌هایی هرگز به راندمان متناسبی در خصوص کنترل زنجیره کرونا موفق نخواهیم شد کما اینکه می‌دانید در یک روز ۱۵ نفر به آمار قبل که تک رقمی بود اضافه شد و این یعنی نتیجه کنترلی که حساب شده نبوده.

همچنین اکیپ‌های مستقر در ورودی شهرستان‌ها در خصوص تب سنجی و تست اولیه کرونا باید مجهز به آمبولانس و ارسال بیماران احتمالی برای انجام تست قطعی باشند در حالی که این اکیپ‌ها به افرادی که نشانه‌های اولیه را دارا باشند فقط می‌گویند تو مشکوک هستی و پس از آن دیگر تصمیم به عهده شخص بیمار است که آیا برای جان خود و سلامت اطرافیانش ارزشی قائل باشد یانه؟ آیا برای تشخیص قطعی و درمان مراجعه کند یا نه؟ و مسلمآ چنین روشی عملا بی حاصل و بی نتیجه است و فقط در حد یک تیتر خبری به کار می‌آید.

بیمار مشکوک به کرونا نباید برای معرفی خود اختیار داشته باشد، زیرا اکنون در وضعیتی به سر می‌بریم که هر مبتلا می‌تواند خود به تنهایی امضا کننده حکم مرگ بسیاری از اطرافیانش باشد و لذا بی توجهی به این مقوله می‌تواند مثال بارزی از همان قایق معروف باشد که یکی از سرنشینانش زیر پای خودش را سوراخ می‌نمود و استدلالش این بود که این کار را می‌کنم، چون زیر پای خودم است و اما اگر اطرافیانش نسبت به استدلال او واکنش نشان می‌دادند و بی تفاوت نمی‌نشستند هرگز همه آن‌ها غرق نمی‌شدند و امروز نیز همان روز است که اگر بیمار به حال خود رها شود پس فایده اکیپ گذاری‌ها و استقرار آن‌ها چیست؟

لذا توصیه می‌شود امر اجبار قرنطینه و بستری در تمام نقاط استان و اکیپ‌ها به خوبی پیگیری شود، همچنین اطلاع رسانی قوی در سطح شهر از طریق بیلبورد‌های شهرداری و سپاه در کنار ضدعفونی کردن و گندزدایی از معابر و کنترل ورودی‌ها می‌تواند حائز اهمیت بوده و بنابراین اهمیت دادن به توصیه‌های دلسوزان جامعه در این مرحله اگرچه جبران کننده بی توجهی سابق به محدودکردن پرواز‌های چین یا قرنطینه نکردن قم و امثالهم نیست لکن می‌تواند بر رشد هرچه بیشتر آن تآثیرگذار باشد.

اگرچه بسیاری از مردم از این بیماری وحشت کرده اند، اما در مقابل، افراد زیادی هستند که نسبت به این بیماری واکنش‌های ساده‌ای نشان می‌دهند و بجای مراقبت از خود و اطرافیانشان به مفاهیمی، چون قسمت و تقدیر و دلایلی از این قبیل تکیه می‌کنند و با تکیه بر هرچه پیش آید خوش آید از کنار این واقعیت دردناک به سادگی می‌گذرند و طبق روال عادی به دنبال تعطیلات و سفر‌های هرساله نوروزی می‌روند و از طرفی، چون بسیاری از استان‌های پرتردد به صورت جدی قرنطینه دولتی یا قرنطینه مردمی شده اند و در آمار‌های رسمی نیز آمار مبتلایان به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد از سایر استان‌ها کمتر به نظر می‌رسد، بنابراین در ذهن گردشگران و مسافران امنیت بهتری را متبادر می‌نماید و خیل عظیم جمعیت مسافران و گردشگران به سمت استان ما سرازیر شده و این باعث می‌شود هم وضعیت بغرنج‌تر شود و هم خدای ناکرده وضعیت از کنترل خارج شود که در آن صورت پیش از هر کسی می‌بایست شما و فرماندارانتان پاسخگو باشید.

لذا انتظار داریم به عنوان ریاست شورای تامین و به عنوان کسی که در عالی‌ترین مقام استانی نشسته است با هماهنگی‌های ویژه، نیرو‌های انتظامی و اصناف و دادگستری و ... را در خدمت علوم پزشکی قرار داده و برای شکست کرونا از هر روزنه‌ای به نفع محدودیت سرایت و در نتیجه ریشه کن نمودن کرونا کوشا باشید.

به نظر می‌رسد برخی از فرمانداران محترم در اتاق‌های در بسته منتظر مرگ نشسته باشند، اما ما می‌خواهیم زنده بمانیم و در سال جدید تولدمان را جشن بگیریم.

امیدوارم تمام راه حل‌ها را در نظر داشته و پیش از همه آن‌ها همه مسیر‌های ورودی را ببندید
همه مسیر‌ها را ببندید
همه مسیر‌ها را ببندید.
والسلام
زینب زارع
بیست و سوم اسفند ۹۸
جناب استاندار؛ چه کسی مسئول «قرنطینه نکردن کهگیلویه وبویراحمد» خواهد بود؟!
ارسال به دوستان
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
امیرشاهی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
خواسته های معقولی و بجایی هست از استاندار
ولی عایا حتما لازم هست که نویسنده عکس خودش را ضمیمه مطالبش کند
پاسخ ها
Abolfazl
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
چون قبلا کاندید بود و نظر داده احتمالا عکسش موجود بوده تو سایت
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین