تاریخ انتشار:۲۳:۴۱ - ۰۲ دی ۱۳۹۸
عصر دنا: ملاقات عمومی چند ساعته استاندار کهگیلویه و بویراحمد در حالی برگزار شد که بیشتر وقت به یک معضل و مشکل قدیمی اختصاص داده شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): ملاقات عمومی چند ساعته استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز در سالن جلسات استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد و حسین کلانتری به همراه معاون اقتصادی، مدیرکل بازرسی و مدیران‌‌کل دستگاه‌ها پاسخگوی مردم بودند که بیشتر مباحث مردم حول برنامه‌های اقتصادی بود.

باقری یکی از سرمایه‌گذاران پلیمر استان در این نشست به بدهی دو میلیاردی این واحد اشاره کرد و خواستار سرمایه در گردش بود که مقرر شد بانک نهایت همکاری با این واحد را داشته باشد.

در ادامه مرتضوی نماینده یکی از کارخانجات شن و ماسه خواستار اختصاص زمین به این واحد شد که در جمع‌بندی مقرر شد ۵ نفر از نمایندگان دستگاه‌های خصوصی و دولتی در بازدید از این واحد نظر نهایی را ارائه دهند.

 بررسی مشکلات واحدهای گلخانه‌ای و همچنین عدم تخصیص آب به واحد اقتصادی در گچساران دیگر موضوع طرح شده توسط مردم بود که قرار شد دستگاه‌های متولی مشکلات این واحد را هم مورد بررسی قرار دهند.

در ادامه نوبت به طرح مشکلات دو نفر از سرمایه‌گذاران شن‌شکن دلی بجک رسید که صالحی یکی از سرمایه‌گذاران این حوزه در خصوص جابه‌جایی واحدهای شن و ماسه در زمان یکی از استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد گفت چرا عده‌ای از واحدها  از بستر رودخانه جابه‌جا شدند و عده‌ای دیگر از همانجا مانند قانون برای همه اجرا شوند.

این سرمایه‌گذاران با بیان اینکه با جابه‌جایی این واحد دچار ورشکستگی شده‌اند، افزود: ۱۰ سال است که این مشکل به قوت خود باقی است امیدواریم استاندار این موضوع را در دستور کار قرار دهد و اگر نمی‌توانند کاری انجام دهند به ما بگویند.

اما با طرح این موضوع جبار کیانی‌پور نماینده بخش خصوصی اتفاق حوزه سنگ شکن‌های بستر رودخانه بشار را نتیجه یک تصمیم عجولانه و اشتباه دانست که در یک مقطعی گرفته شد.

کیانی‌پور راهکار این مشکل را در جلسات شورای تامین دانست و عنوان کرد: وضعیت این کارخانه‌ها معمایی است که به این سرعت حل نمی‌شود و باید در شورای تامین در این زمینه تصمیم‌گیری و وضعیت آنها برابر شود.

حسین‌پور سرپرست سازمان صنعت و معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در کمیسیون پیشگیری از وقوع جرم قرار شد در این زمینه تصمیم‌گیری شود.

اما علی داودی‌مهر با حمایت از جابه‌جایی واحدهای سنگ شکن گفت: برداشت از رودخانه توسط این واحدها به شکلی بود که ریتم رودخانه به هم خورده بود که نمونه آن پل رجا است که دغدغه استاندار است.

در پایان این برنامه هم حسین کلانتری استاندار گفت: تصمیمی که ۱۰ سال پیش گرفته شد درسی برای آیندگان است که تصمیمات کارشناسی گرفته شود.

مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: علی‌رغم تصمیم غیرکارشناسانه‌ای که گرفته شد اما وظیفه داریم این واحدها را کمک کنیم تا بیش از این متحمل خسارت نشوند.

وی خواستار جمع‌بندی و ارائه گزارش جامعی از همه واحدهای شن و ماسه شد و گفت: مشکلات این واحدها احصا و راهکارها و پیشنهادات لازم هم ارائه شود.

استاندار با تعیین یک دوره مشخص برای رفع مشکلات واحدهای شن و ماسه عنوان کرد: ۱۵ تا ۲۰ اسفندماه زمان تعیین تکلیف وضعیت واحدهای شن و ماسه بویراحمد است که با همکاری محیط زیست، آب منطقه‌ای و  منابع طبیعی تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

کلانتری از صبوری سرمایه‌گذاران واحدهای شن و ماسه قدردانی کرد و گفت: سرمایه‌گذاران در این ۱۰ سال صبوری خرج دادند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین