تاریخ انتشار:۲۳:۴۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۸
عصر دنا: دبیر نهضت سبز زاگرس با اشاره به نبود صنایع تبدیلی در استان گفت: تمام هم و غم دولت و بخش خصوصی ایجاد صنایع آلاینده مانند پتروشیمی است.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): امید سجادیان در نشست گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از برگزاری جلسات بی‌نتیجه و بدون خروجی انتقاد کرد و با اشاره به اینکه اتفاق خاصی در جلسات نمی‌افتد، گفت: نشست گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی آخرین نشستی است که در آن حضور پیدا می‌کنم و به جای اینکه در جلسات بی‌ثمر دولت شرکت کنم ترجیح می دهم در عرصه‌ها بلوط بکارم و بر روی آموزش جوامع محلی کار کنم.

دبیر نهضت سبز زاگرس بابیان اینکه بیش از 40 سال از انقلاب می‌گذرد و در طول این چهل سال مدام به توسعه پایدار اشاره می‌کنیم اما اتفاقی رخ نداده، گفت: در عرصه منابع طبیعی بسیاری از اراضی استان در حال نابود شدن است و روز به روز هم شرایط بدتر می شود، در خصوص توسعه پایدار فقط حرف زدیم.

وی عنوان کرد: برای مثال جهاد کشاورزی برای توسعه پایدار چه اقدامی انجام داده است و چه مقدار در توسعه پایدار نقش داشته؟ آنها می‌گویند کشت گیاهان دارویی اما بدون در نظر گرفتن ظرفیت منطقه و مردم گونه‌‌های گیاهی پیشنهاد می‌دهند که نمی‌شود آنها را کاشت.

ان فعال زیست محیطی عنوان کرد: در استان رصدهای باغی زیاد وجود دارد اما چند کارخانه محصولات تبدیلی احداث شده؟ تمام فکر و ذکر دولت و بخش خصوصی صنایع آلاینده است، صنعت آلاینده‌ای مثل پتروشیمی حامیان زیادی دارد  و انرژی هم و غم دولت و بخش خصوصی بر روی این صنعت است که هم هزینه زیادی دارد و درصد آلایندگی بالایی دارد اما صنایع  تبدیلی که هزینه کمتر و درآمدزائی زیادی دارد اصلا پیگیری نمی‌شود.

سجادیان با بیان اینکه در حوزه گردشگری چه اتفاقی روی داده و استانی با این همه ظرفیت چرا از این فرصت برای درآمدزائی استفاده نکرده است؟ از منابع طبیعی انتقاد کرد و گفت: وقتی متولی جنگل‌ها خود تبر به دست جنگل‌ را قطع می‌کند این توسعه نیست کجای دنیا متولی جنگل‌ها مدافع جاده‌ها و مسیر ارتباطی می‌شود و به فعالان زیست محیطی می‌گوید خائن.

دبیر نهضت سبز زاگرس عنوان کرد: منابع طبیعی به جای اینکه متولی جنگل‌ها باشد برای درختان قطع شده مزایده برگزار می‌کند آنوقت نهضت سبز زاگرس که یک نهضت مردم نهاد و صدای مردم است بعد از هشت سال فعالیت در لیست سیاه منابع طبیعی قرار می‌گیرد.

وی در پایان از رشد بی‌رویه کارخانه‌های شن و ماسه هم انتقاد کرد و گفت: تا از ظرفیت خود مردم استفاده نشود توسعه پایدار زیست محیطی ایجاد نمی‌شود.

گفتنی است حکمتیان مدیرکل منابع طبیعی در پاسخ به مزایده درختان قطع شده محور یاسوج-سی‌سخت گفت: مطابق قانون برای درختانی که مجوز قطع آنها صادر شده مزایده برگزار شد و پول فروش آنها هم به حساب دولت واریز می‌شود.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین