وی افزود: هر دولتی که پا به عرصه خدمت گذاشته است به موضوع سلامت توجه ویژه داشته و این دولت هم توانست با استفاده از نظام سلامت خدمات ارزنده ارائه دهد که قابل تقدیر است.
طیبزادگان حضور در بین مردم و مسئولین مناطق محروم را وظیفه خود دانست و تاکید کرد: حضور در مناطق محروم میتواند کمک کند تا مشکلات را از نزدیک مشاهده کرد و بتوان بهتر آنها را لمس کرد که این مطلبد همکاری و تعامل همه مجموعه و مسئولین را که در دو منطقه شاهد چنین موضوعی هستیم.
حجتالاسلام صلواتی امام جمعه قلعه رئیسی هم در این نشست با تسلیت ایام ماه محرم خطاب به دکتر طیب زادگان بیان کرد: در روزگاری که ضعف مدیران مردم را به سمت مراکز درمانی سرازیر کرده و زحمات پزشکان و مجموعه مراکز درمانی را بیشتر کرده است از حسن و تدبیر حضرتعالی برای برگزاری این جلسه تقدیر و تشکر میکنم و ای کاش بقیه مدیران هم همین حرکت را الگو قرار دهند و حتما حضرتعالی در بین مردم حضور پیدا کنید و از نزدیک شاهد درد و رنج مردم باشید.
امام جمعه قلعه رئیسی یادآور شد: از حیث فرهنگی مراکز درمانی نهادهایی هستند که روزانه تعداد زیادی از مردم به این مراکز مراجعه میکنند انتظار است روح دین و تدین و رعایت مسائل شرعی حاکم باشد رعایت فرهنگ عفاف و حجاب از ضروریات است و جای تاسف است هنوز در شهرستان کهگیلویه سونوگرافی بانوان توسط آقایان انجام میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: در این سالها بسیاری از جوانان و مردمی که در این منطقه از دنیا رفتند بر اثر سهل انگاری و کمبود امکانات بود و باید کسانی که عامل و باعث بودند قیامت جوابگوی ناله مادران و پدران باشند و خواسته اصلی تکریم و احترام ارباب رجوع است و با گفتار درمانی و احترام به ارباب رجوع رضایت عمومی مردم را افزایش میدهد.
حجتالاسلام راوند امام جمعه دیشموک هم در این نشست با تسلیت ماه محرم هم به موضوع حجاب در مراکز اشاره و خاطرنشان کرد: شاهد هستیم و چندین ارباب رجوع در خصوص وضعیت حجاب در مراکز داشتیم که با توجه به اینکه مردم منطقه دیشموک مردمی مومن و ولایتمدار هستند و هنوز این گونه حجابها و وضعیتها برای آنها رسم نشده نگران وضعیت حجاب دختران خود هستند که نکند این گونه حجاب را الگوی خود قرار دهند.
وی به مشکلات بهداشت و درمانی در دیشموک اشاره کرد و گفت: خدمات بهداشتی درمانی در منطقه دیشموک بسیار ضعیف است به گونه که حتی برای وزن و واکسینه در مرکز با مشکل روبرو هستیم و حتی برق خانه بهداشت امیر آباد این بخش هنوز قطع است و چندین بار پیگیری کردیم و این نوع مشکلات را میشود با کمترین تعامل برطرف کرد.
راوند به نبود آمبولانس در این بخش اشاره و تصریح کرد: نبود آمبولانس در منطقه اسفندان و اسقاطی شدن آمبولانس دیشموک و درغک از مهمترین مشکلات این حوزه است که امیدواریم پیگیری شود، نظارت بر خانه بهداشتها ضعیف است به نحوی که در بسیاری مواقع بهوروز در روستاها حضور پیدا نمیکند.
امام جمعه دیشموک عنوان کرد: بسیاری از بیماران مجبور هستند به مرکز قلعهرئیسی مراجعه کنند و متاسفانه با توجه به قانون خود مرکز بیماران ویزیت نمیکنند بعدا این مشکل را به دلیل اختلاف دو منطقه میدانند که امر خوبی نیست و امیدواریم توجه و این مشکل برطرف شود.
علی محمودی بخشدار چاروسا هم در این نشست با تسلیت ماه محرم اظهار داشت: آمبولانس شهر قلعه رئیسی به دلیل اسقاطی بودن و طول بسیار زیاد کیلومتر توانایی کارکردن ندارد که امیدواریم این مشکل برطرف شود.
وی تاکید کرد: حفر چاههای فاضلاب سطح شهر مشکلات برای مردم به وجود می آورد که آب فاضلاب به رودخانه شهر میرود و از آنجا به زمینهای کشاورزی ورود میکند و مشکلاتی برای کشاورزان به وجود میآورد.
بخشدار چاروسا خواستار نظارت بر قصابان سطح شهر شد و ادامه داد: اقدامات خوبی برای جمع آوری احشام سطح شهر شد اما نیازمند توجه و حمایت بیشتر است، درمانگاه دالون که معارضاتی به وجود آمده اما مشکل برطرف شد و امیدواریم در عملیات آن تسریح صورت گیرد و روستاهای اطراف بتواند از آن استفاده کند.
وی به خودروهای دورهگرد و مشکلاتی که برای مردم به وجود می آورد اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این خودروها مشکلاتی برای مردم به وجود می آورند امیدواریم به این خودروها تذکرات لازم داده شود تا این خودروها جمع آوری شوند.
صفا حبیبی بخشدار دیشموک هم در این نشست با تسلیت ماه محرم عنوان کرد: با توجه به محرومیت دو منطقه چاروسا و دیشموک در حوزه سلامت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان هم خود ازفرزندان حوزه سلامت هستند و آشنایی خوبی با مشکلات دارند امیدواریم این مشکلات پیگیری و جهت برطرف کردن آنها توجه ویژه داشته باشید.
بخشدار دیشموک به افتتاح بستر درمانی دیشموک اشاره و یادآور شد: قرار بود که این بستر درمانی در هفته دولت افتتاح شود اما متاسفانه بستر درمانی به دلایل کمبوداتی که داشت حاضر به افتتاح آن نبودیم و امیدواریم این بستر درمانی تجهیز کامل و سپس افتتاح شود.
حبیبی به کمبود آمبولانس اشاره و گفت: به دلیل مسافت تا شهرستان کهگیلویه این دو منطقه به خصوص بخش دیشموک به دلیل طول مسافت تا شهرستان نیازمند آمبولانس مجهز است که در گذشته شاهد مشکلاتی در این زمینه هم بودیم و نبود رادیولوژی در بخش است که امیدواریم این مشکل برطرف شود.
وی اظهار داشت: صعبالعبور بودن یکی از مشکلات روستاهای دیشموک است که نیازمند حمایت و توجه به آن روستاها در فصل زمستان است که می تواند در طول ایام سال از طریق آورژانس هوایی آن را برطرف کرد و نیازمند توجه ویژه به خانه بهداشت ها در روستاها هستیم.
جعفری رئیس شورای شهر دیشموک هم در این نشست با تسلیت ایام ماه محرم گفت: بستر درمانی شهر دیشموک می خواست افتتاح شود در صورتی که آب، برق و تلفن آن هنوز برطرف نشد و اگر این مرکز افتتاح میشد مشکل که برطرف نمیشد بلکه به مشکلات افزوده میشود و با توجه به آمار بسیار بالا این مرکز امیدواریم بستر درمانی هر چه سریع تر تجهیز و افتتاح شود.
رئیس شورای شهر دیشموک به مشکلات بیماران اشاره و گفت: بعضی بیماران در بعد از ظهر به مراکز مراجعه میکنند که دچار مشکلاتی میشوند و همچنین به دلیل نبود آمبولانس مناسب در بسیاری مواقع برای انتقال آنها با مشکل برخورد میکنیم.
سیدحسن آرمند رئیس شورای شهر قلعه رئیسی هم در این نشست به مکشلات درمانی قلعه رئیسی اشاره و بیان کرد: یکی از اقدامات خوب در حوزه جمع آوری احشام سطح شهر بود که همکاری خوبی بین شبکه بهداشت شهرداری و حوزه قضایی بود که اقداماتی صورت گرفت اما متاسفانه با وجود اینکه تمامی هجمه را سمت شورا و شهرداری پیاده کردند اما نواقصاتی دارد.
رئیس شورای شهر قلعه رئیسی ادامه داد: در گذشته از بازاریان برای جمع آوری مواد فاسد شونده نظارتهای صورت می گرفت اما هم اکنون متوقف شد.
وی با بیان اینکه حوزه مرکز بهداشتی قلعه رئیسی در مرکز سطح بخش است اظهار داشت: با وجود اینکه تمامی مسئولین حوزه قلعه رئیسی و دیشموک به این باور رسیدند که این مرکز در وسط منطقه است و باید امکانات و تجهیزات مرکز بهداشت و درمان آن تکمیل باشد اما متاسفانه نواقصاتی به خصوص در زمینه آمبولانس و آزمایشات سطح شهر دارد.
آرمند به نبود دکتر متخصص و استفاده از آن در طول هفته اشاره و تبیین کرد: امیدواریم با وجود اینکه منطقه تا سطح شهرستان مسافت زیادی را طی می کند در طول هفته از دکترین متخصص در این منطقه استفاده شود.
وی به مشکلات رادیولوژی قلعه رئیسی اشاره و عنوان کرد: در طول هر ماه چند مورد دستگاه رادیولوژی مرکز خراب است و مردم مجبور هستند برای یک شکستگی به مرکز شهرستان بیایند و باید تلاش شود تا این مشکلات به حداقل برسد و متاسفانه دوربین مداربسته در مرکز ندارید که امیدواریم در آن نصب شود.
رئیس شورای شهر قلعه رئیسی استفاده از نیروهای بومی منطقه را مهم دانست و افزود: پرستاران و نخبگانی در منطقه داریم که توانایی کمک به مرکز را دارند که نیازمند حمایت از طریق مختلف هستند.
اکبری شهردار دیشموک هم در این نشست گفت: یکی از مشکلات عمده در دیشموک نبود چاه فاضلاب است و در بسیاری مواقع جایگاه نبود تخلیه فاضلاب سطح شهر باشیم و در بسیاری مواقع از آب آشامیدنی برای استفاده از باغات استفاده میشود که نیازمند کنترل است.
وی افزود: در طول هر سال یک نشست سلامت در سطح شهرستان کهگیلویه برای برطرف شدن مشکلات درمانی مردم گرفته شود تا مشکلات مردم بیان شود.
اکبری گفت: حتی اگر بستر درمانی دیشموک بخواهد افتتاح شود از افتتاح آن جلوگیری می کنیم چرا که بیش از 250میلیون تومان بدهکار شهرداری هستند و هنوز آن پرداخت نشد.
هادی شهبازی رئیس امور صنفی قلعه رئیسی عنوان کرد: برگزاری کلاسهای آموزشی برای بازاریان و حوزه سلامت میتواند کمک شایانی به حوزه سلامت داشته باشد که باید به آن توجه شود و یکی هم مراجعه به زایشگاه سطح منطقه پایین است که امیدواریم آموزشهای لازم در این خصوص داده شود.
وی افزود: بسیاری از آزمایشات مرکز را وقتی به دیگر مناطق ارسال میشود آنها را تایید نمیکنند.
محمد شکوهی رئیس آموزش و پرورش چاروسا هم در این نشست با تسلیت ایام ماه محرم اظهار داشت: یکی از شاخصها مهم هر حوزه سلامت است و با توجه به شاخصهای اعلام شده پیشرفتهای خوبی در سطح کشور داشتیم که جای تقدیر است و یکی هم خدمات دولت تدبیر امید موضوع بهداشت درمان است که به آن توجه خوبی صورت گرفت.
وی با بیان اینکه در هر حوزه مشکلاتی است و باید به مرور زمان برطرف شود و افزود: مهمترین موضوعی که میتواند به حوزه سلامت کمک کند آموزش است که در این راستا همکاری خوبی بین مرکز بهداشتی و آموزش و پرورش صورت گرفت و امیدواریم برنامه هفته سلامت با همکاری هم دیگر شاهد برنامههای در مدارس باشیم.
شکوهی تصریح کرد: باید در حوزه دهان و دندان توجه خوبی به دانش آموزان شود که باید سال گذشته به 1500دانش خدمات ارائه می شد در صورتی تنها به 400نفر خدمات ارائه شد که نیازمند توجه ویژه است و همچنین واکسناسیون باید با برنامهریزی بهتری صورت می گرفت.
محمد بدره دهیار جاروده هم در این نشست به مشکلات درمانی جاورده اشاره و گفت: مرکز مشکلاتی از قبیل آمبولانس دارد که در گذشته هم شاهد مشکلات زیادی در این خصوص بودیم و همچنین مشکلاتی در زمینه جمع آوری زباله و جایگاه زباله داریم که نیازمند توجه مدیریت شبکه بهداشت و درمان دارد که مشکلات این مرکز برطرف شود.