وی عنوان کرد: با توجه به سیاست دولت یازدهم در کهگیلویه و بویراحمد برای درآمدزایی و بالا بردن اقتصاد کشاورزی روستائیان و عشایر و همچنین اشتغالزایی یکی از سیاستها و رویکردهای وزارت جهاد کشاورزی و سازمان زیر مجموعه آن در استان این است که منابع خدادادی بهویژه آب و خاک به نحو احسن و در در راستای توسعه باغات دیم مورد استفاده قرار گیرد
گوهرگانی تصریح کرد: یکی دو سال است که با همکاری معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان و اداره کل منابع طبیعی استان در صدد هستیم که اراضی شیب دار استان و دیمزارهای گندم و جوی استان را در قالب گلستانهای گل محمدی و باغهای انگور، انجیر و بادام دیم توسعه دهیم.این امر میتواند به جلوگیری از روان آب و فرسایش خاک کمک کرده و درآمدزایی برای مردم و عشایر این مناطق داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: طرح توسعه باغات در اراضی شیبدار و ایجاد باغهای انگور، انجیر و بادام دیم با مشارکت مردم و استفاده از توان آنها و حمایت دستگاههای مختلف اجرایی انجام خواهد شد.
گوهرگانی ابراز کرد: در سال زراعی جاری در شهرستانهای سردسیری استان تلاش بر این بوده که حداقل یک هزار هکتار توسعه باغات دیم در اراضی شیبدار انجام شود و کار نیز آغاز شده است.
وی اظهار داشت: احداث 12 هکتار گلستان گل محمدی در مناطق کاکان، دهنوی بویراحمد و شهرستان لنده آغاز شده که نتیجه بخش بوده و صد درصد به صورت دیم بوده است.
گوهرگانی تصریح کرد: توسعه باغات دیم در اراضی شیبدار در سالهای گذشته در استان وجود داشته اما به صورت جدی از سال 95 با پیشنهاد استاندار و وزیر جهاد کشاورزی آغاز شد.
وی با بیان اینکه بنا داریم امسال با حمایت مسئولان استان و اتاق بازرگانی در شهرستان بویراحمد منطقه دم چنار 500 هکتار به صورت متمرکز ایجاد گلستان گل محمدی انجام شود گفت: حفر گوده و تهیه نهال بر عهده سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بوده و تا یکی و دوسال آینده حداقل 2 هزار هکتار توسعه گلستان گل محمدی در مناطق مستعد استان و حدود 3 هزار هکتار باغات دیم انگور، انجیر و بادام در استان خواهیم داشت.
گوهرگانی با تاکید بر اینکه در برنامه ششم توسعه بنا داریم 5 هزار هکتار توسعه باغات دیم در اراضی شیبدار و در دیمزارهای گندم و جو داشته باشیم افزود: اگر بتوانیم 2 هزار هکتار باغ دیم در سال زراعی جاری احداث کنیم حداقل یک هزار نفر اشتغالزایی مستقیم به دنبال دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: امسال با حمایت مسئولان استان و اتاق بازرگانی در شهرستان بویراحمد منطقه دم چنار 500 هکتار به صورت متمرکز ایجاد گلستان گل محمدی انجام میشود.