«حسین جهادگر»، رئیس شورای شهر دهدشت در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در خصوص تغییر نام استان افزود: کلمه «کهگیلویه و بویراحمد» یک کلمه ادبی و فارسی ثقیل و گفتن و نوشتن آن دشوار است.
جهادگر افزود: از جهت دیگر کهگیلویه قشری است که از نظر تاریخی پیشینه خوبی دارد و این اسم از گذشتگان به ما ارث رسیده و در اذهان عمومی ماندگار و خوش به نظر میرسد، اما در کل بنده با تغییر نام استان مخالف هستم.
«سهراب حجتخواه»، از اعضای شورای شهر دهدشت در اینباره به خبرنگار ایسنا گفت: بنده مخالف تغییر نام استان هستم، نام استان هویت استان است، اگر منظور طولانی بودن نام استان است استانهای دیگری هم مثل چهارمحال بختیاری، آذربایجانشرقی با نامهای طولانی وجود دارند.
حجتخواه با بیان اینکه این موضوع خیلی ضروری به نظر نمیرسد، گفت: بهتر است به دغدغه و مشکلات مردم توجه کنیم، چون این مسأله قبلاً مطرح شد و خیلی قبول افکار عمومی نیست و مردم هم استقبال نمیکنند.
عضو شورای شهر دهدشت نظرسنجی از مردم برای تغییر نام استان را خواستار شد و خاطرنشان کرد: باید علل تغییر اسم استان را برای مردم مطرح و بگویند به چه دلیل میخواهند این کار را انجام دهند.
«رجبعلی حقانی»، دیگر عضو شورای شهر دهدشت در اینباره به خبرنگار ایسنا گفت: موافق یا مخالفت ما جنبه کارشناسی ندارد باید کسانی که تبحر دارند در این خصوص تصمیم بگیرند.
«علی محمد موسوی امجد»، دیگر عضو شورای شهر دهدشت در خصوص تغییر نام استان به خبرنگار ایسنا گفت: بنده موافق تغییر نام استان هستم، چون نام استان طولانی است و مردم دیگر استانها نمیتوانند آن را به خوبی تلفظ کنند.
«امیررضا خوشآئین»، دیگر عضو شورای شهر دهدشت در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، افزود: بنده موافق تغییر نام هستم، چون اسم استان باعث تفکیک قومگرایی میشود.
خوشآئین با بیان اینکه اسم استان اسمی ثقیل است و در پایتخت بیشتر مردم فکر میکنند جزو چهارمحال و بختیاری هستیم، گفت: باید اسمی با مسمی و برگرفته از خود استان انتخاب شود.
وی با بیان اینکه نام «کهگیلویه و بویراحمد» تنها شامل دو شهرستان است، اضافه کرد: اسمی که انتخاب میشود نباید مختص به یک شهرستان باشد که باعث تضارب آراء شود، اسم پیشنهادی بنده «زاگرس» میباشد.
عضو شورای شهر دهدشت تصریح کرد: از لحاظ حقوقی هم بررسی کنیم باز هم ایراد دارد تبعیضی ایجاد شده شهرستان گچساران و باشت از لحاظ حقوقی جز این اسم نیستند و باید اسم استان تغییر یابد که این تبعیض از میان برود.
«ایراندخت اکبرنژاد»، دیگر عضو شورای شهر دهدشت در خصوص تغییر نام استان به خبرنگار ایسنا گفت: بستگی دارد که چه نامی میخواهد جایگزین این نام شود اگر اسمی باشد به تاریخ این منطقه برگردد ما آسیبی نخواهیم دید اما اگر تغییر نام بیفایده باشد و بخواهند مختصرنویسی کنند ارزش آنچنانی ندارد.
«حمیدرضا داورپناه»، دیگر عضو شورای شهر دهدشت در خصوص تغییر نام استان به خبرنگار ایسنا گفت: با توجه به پیشنیه قومی و قبیلهای که وجود دارد اینکار را فعلاً به صلاح استان نمیدانم و مخالف تغییر نام استان هستم، باید کار کارشناسی شود همه طوایف بنشینند تا با کار کارشناسی و اجماع جمعی نسبت به این پیشنهاد تصمیمگیری نهایی شود.