طولانی بودن و ثقیل بودن تلفظ نام و عدم دربرگیری همه مناطق از جمله دلایل مدعیان تغییر نام کهگیلویه و بویراحمد است که تقریبا اکثر اعضای شورای فرهنگ عمومی استان با کلیات این تغییر موافقت کردند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با اشاره به اینکه تکلیف این طرح که سالها مطرح شده است را نهایی می کنیم گفت:برای تصمیم گیری نهایی کارگروهی 20 نفره تشکیل و نتیجه نهایی این کارگروه ظرف مدت 20 روز برای تصمیم گیری نهایی به شورای فرهنگ عمومی استان ارجاع داده می شود.
موسی خادمی افزود: برای اجرایی شدن این طرح علاوه بر موافقت نخبگان از مردم نیز نظرسنجی عمومی خواهد شد.
وی ادامه داد: درصورت موافقت مردم طرح تغییر نام استان برای نهایی شدن به هیئت دولت و مجلس ارایه می شود.
امام جمعه یاسوج و رییس شورای فرهنگ عمومی استان هم گفت: تغییر نام استان چندان کار سخت و پیچیده ای نیست و نباید در این مورد بزرگنمایی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی افزود: با تغییر نام استان مخالف نیستم اما در مورد انتخاب نام باید همه جوانب را درنظر گرفت.
آسیب شناسی شیوه طرح مطالبات مردم و نامه های مردمی به مسئولان از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص گفت: با طرح مطالبه و ارایه خواسته به مسئولان کشوری در قالب نامه مخالف نیستیم اما شیوه مرسوم نه تنها برنامه و ذهن مسئولان دولتی را از اهداف سفر به استان دور می کند بلکه از طرفی سیمای فرهنگی استان تحت شعاع قرار می گیرد.
خادمی افزود: مردم باید مطالبات خود را از کانال مدیران استانی دنبال کنند اگر نتیجه نداد آنوقت با مسئولان مرتبط مطرح کنند.
باحلوا حلوا گفتن که دهان شیرین نمیشه ، وضعیت بیکاری و طلاق و خودکشی دراستان چی میشه ؟ ؟ ؟
اتفاقا هرکس سخت بگیره نشون میده یا سیاسی بذخورد میکنه یا میخاد خودشه مطرح کنه، اغای هاشمی هم مخالفت نکرد فقط گفت باید بیشتربه فکر مردم باشیم که ماهم میتونیم اسم راعوض کنیم وهم میتونیم به فکر مردم باشیم، عملا این دو درتقابل نیستند،
خداییش شاید باری خودمپن اسان باشه یاعادی،اما برای غیربومیها سخته تلفش، پس به نظر من باید عوض بشه واسم قشنگ وتاریخی وکوتاه انتخاب بشه،
حکیمی از بهمئی دبیر