این عضو شورای شهر یاسوج گفت: با رایزنی انجام گرفته با آژانسها و فعالان گردشگری خارج از کشور برای اولین بار توانستیم توریستهای خارجی را به منطقه کبگیان دعوت و ضمن معرفی جاذبههای گردشگری این منطقه عملا برای جوانان تولید درآمد کنیم.
سعید پایدار افزود: گردشگران آلمانی سفر به روستای نظرآباد را بهترین خاطره برای خود دانستند و وعده دادند که سال آینده نیز در این منطقه حضور پیدا میکنند.
وی با تاکید بر اینکه بنا دارم نسبت به توسعه گردشگری روستایی از هیچ تلاشی فروگذاری نکنم ابراز کرد: بدون شک با توجه به نقش روستاها در جذب گردشگری، رونق این صنعت در روستاها سبب ایجاد اشتغال در بخشهای مختلف و در ابعاد وسیعتر، افزایش درآمد، مهاجرت معکوس، رونق کشاورزی و دامداری...و از همه مهمتر، افزایش مشارکت اجتماعی، ارتقای فرهنگ محلی و حفظ سنن بومی میشود.
پایدار ابراز کرد: ذخایر فرهنگی و طبیعی علاوه بر پاسخگویی به نیازهای روحی، طبیعت گرایی و زیبا طلبی انسان، منجر به کسب درآمد و توسعه نیز بوده که در قرن حاضر به عنوان زیر ساختهای اصلی گردشگری به آنها اشاره میشود.
وی با بیان اینکه گردشگری روستایی یکی از پویاترین فعالیتهای اقتصادی عصرحاضر بوده که نقش مهمی در توسعه پایدار مناطق محلی ایفا کرده است عنوان کرد: این صنعت ابزار قدرتمندی برای رشد اقتصادی، فقرزدایی، حفظ منابع و ذخایر طبیعی و فرهنگی و ترویج و تقویت تفاهم و احترام متقابل بین ملتها و جوامع محسوب میشود.
این فعال بخش گردشگری گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از مناطق بسیار مستعد برای گردشگری بوده که دسترسی آسان به استانهای جنوبی، داشتن آب و هوای مطلوب، وجود کوهها، رودها، چشمه ساران، گیاهان دارویی، مزارع، محصولات کشاورزی ارگانیک و ویژگیهای فرهنگی شامل آداب و رسوم، گویش محلی، پوشاک سنتی، غداهای بومی و بازیهای محلی میتواند، آرامش روح و روان گردشگران را فراهم کند.