×

خرم‌آباد – رئیس اداره ایمنی راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان از ایمن‌سازی محور پرتردد خرم‌آباد – چگنی با نصب نیوجرسی در محدوده «مَلِه شبانان» خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، هدایت فلاح‌پور شامگاه پنج‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای ارتقای ایمنی کاربران جاده‌ای و کاهش سوانح رانندگی، عملیات ایمن‌سازی قوس «مَلِه شبانان» در محور مواصلاتی خرم‌آباد به چگنی با نصب حفاظ‌های بتنی (نیوجرسی) انجام شد.

وی گفت: باتوجه‌به اهمیت ترافیکی محور خرم‌آباد – چگنی و به‌منظور پیشگیری از خروج وسایل نقلیه از جاده و برخورد رخ‌به‌رخ خودروها در مقاطع پرحادثه، عملیات نصب نیوجرسی در دستور کار قرار گرفت.

رئیس اداره ایمنی راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان، افزود: در این عملیات، ۶۰۰ متر از قوس خطرناک «مله شبانان» با استفاده از نیوجرسی ایمن‌سازی شد. این اقدام گام مؤثری در راستای جداسازی مسیرهای رفت‌وبرگشت و هدایت صحیح ترافیک در این نقطه حادثه‌خیز محسوب می‌شود.

کپی شد

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *