×

آتش‌سوزی در شرکت اکسین پالایش سراب حمام پلدختر از ساعت ۱۶:۲۰ روز جمعه آغاز شده و تلاش‌ها برای مهار آن ادامه دارد.

به گزارش عصر دنا، محمد عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: آتش‌سوزی در شرکت اکسین پالایش سراب حمام در ساعت ۱۶:۲۰ دقیقه روز جمعه (امروز) رخ داد.

وی افزود: بلافاصله پس از اطلاع از وقوع آتش‌سوزی، نیروهای آتش‌نشانی از پل دختر، سراب حمام، افرینه و شرکت نفت آثار و تنگ فنی به محل اعزام شدند.

فرماندار پل دختر بیان کرد: تلاش‌های نیروهای اعزامی برای اطفا و مهار آتش همچنان در حال انجام است.

عزیزی تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های اولیه، آتش‌سوزی در شرکت اکسین پالایش از محل انبار مواد دفعی آغاز شده و به سرعت گسترش یافته است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: خوشبختانه این حادثه تاکنون هیچ‌گونه تلفات یا مصدومیت جانی نداشته و خسارات وارده تنها مالی است.

فرماندار از شهروندان درخواست کرد که ضمن حفظ آرامش، از تجمع در محدوده کارخانه و انتشار شایعات یا اخبار تایید نشده خودداری کنند و اخبار مربوط به این حادثه را تنها از طریق مراجع رسمی و رسانه‌های معتبر پیگیری کنند.

وی افزود: علت دقیق وقوع حادثه در حال بررسی توسط مراجع ذی‌صلاح است و پس از تکمیل بررسی‌ها، نتیجه به اطلاع عموم خواهد رسید.

عزیزی همچنین از تلاش و حضور به‌موقع نیروهای آتش‌نشانی، عوامل امدادی، دستگاه‌های اجرایی و تمامی نیروهای حاضر در محل که با تمام توان در حال مدیریت این حادثه هستند، تقدیر کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *