×

شهرداری منطقه ۱۴ تهران به مدت سه روز از زائران بدرقه آقای شهید ایران از استان کهگیلویه و بویراحمد میزبانی می‌کند.

به گزارش عصر دنا، شهردار منطقه ۱۴ تهران اعلام کرد که اهالی این منطقه به مدت سه روز از زائران بدرقه آقای شهید ایران از استان کهگیلویه و بویراحمد پذیرایی خواهند کرد. امیر شهرابی افزود: حسینیه‌ها، مساجد و پارک‌ها برای اسکان زائران آماده شده است.

وی ادامه داد: موکب‌هایی در این محل‌ها برای پذیرایی از زائران شامل شام، ناهار، صبحانه و استراحت برپا شده است. شهردار منطقه ۱۴ توصیه‌هایی برای زائرانی که قصد سفر به تهران دارند مطرح کرد و گفت: تمامی زائران باید پیش از ورود به تهران با رابطینی که از سوی استان تعیین شده‌اند تماس بگیرند. شماره تلفن این رابطین در سامانه‌ها، سایت‌ها و شبکه‌های استانی اطلاع‌رسانی شده است.

شهرابی افزود: زائران از طریق این رابطین به مساجد و حسینیه‌های مشخص‌شده برای اسکان هدایت خواهند شد. وی همچنین خاطرنشان کرد که با توجه به استقرار زائران در محیط‌های عمومی مانند مساجد و حسینیه‌ها، ضروری است عزیزان حتماً وسایل اولیه و شخصی خواب (نظیر زیرانداز سبک، ملافه و روانداز) را به همراه داشته باشند.

شهردار منطقه ۱۴ تهران گفت: فضای اسکان و پذیرایی اولیه بر عهده شهرداری است، اما رعایت این نکات به رفاه بیشتر زائران کمک خواهد کرد. وی با افتخار اعلام کرد که در خدمت مردم عزیز استان کهگیلویه و بویراحمد هستند تا پس از حضور در مراسم وداع و تشییع، با خاطره‌ای خوب و در سلامت کامل به استان خود بازگردند.

مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و اعضای خانواده ایشان؛ مصباح‌الهدی باقری‌کنی، سیده‌بشری حسینی خامنه‌ای، زهرا حدادعادل و زهرا محمدی گلپایگانی از روز ۱۳ تیر آغاز و تا هجدهم این ماه ادامه خواهد داشت.

روزهای شنبه و یکشنبه (۱۳ و ۱۴ تیرماه) مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم، مراسم وداع با پیکر مطهر در مصلای امام خمینی (ره) تهران، روز دوشنبه (۱۵ تیرماه) مصادف با بیست‌ویکم ماه محرم؛ مراسم تشییع در تهران و روز سه‌شنبه (۱۶ تیرماه) مصادف با بیست‌ودوم ماه محرم؛ مراسم تشییع در شهر قم برگزار می‌شود.

همچنین مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب روز چهارشنبه (۱۷ تیرماه) در شهرهای نجف و کربلا و روز پنجشنبه (۱۸ تیرماه) مصادف با بیست‌چهارم ماه محرم و شب شهادت امام سجاد (ع)، مراسم تشییع در مشهد مقدس و تدفین در حرم امام‌ رضا (ع) برگزار خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *