×

سخنگوی وزارت خارجه ایران از حضور هیئت‌های رسمی و شخصیت‌های مردمی از برخی کشورهای اروپای شرقی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب خبر داد و تأکید کرد که از کشورهایی که از تجاوز نظامی علیه ایران حمایت کرده‌اند، دعوت نشده است.

به گزارش عصر دنا، سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد که هیئت‌های رسمی، نمایندگان مجلس و شخصیت‌های مردمی از برخی کشورهای اروپای شرقی در مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب حضور خواهند داشت.

«اسماعیل بقائی» در گفت‌وگوی تلویزیونی خود با تشریح جزئیات این مراسم، بیان کرد که جمهوری اسلامی ایران از کشورهایی که به‌طور رسمی از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران حمایت کرده یا از این اقدام غیرقانونی دفاع کرده‌اند، برای شرکت در این مراسم دعوت نکرده است.

وی افزود: همچنین از برخی از این کشورها، شخصیت‌ها و گروه‌های مردمی خواستار مشارکت در این مراسم بودند.

بقائی همچنین اشاره کرد که از کشورهای همسایه هیئت‌های عالی‌رتبه‌ای در مراسم حضور خواهند داشت و حداقل هشت رئیس دولت، شامل رؤسای جمهور و نخست‌وزیران، در این مراسم شرکت خواهند کرد. به گفته وی، رؤسای مجالس ۱۲ کشور، شمار زیادی از وزیران امور خارجه، سایر وزرا و نمایندگان ویژه کشورها نیز در این مراسم حاضر خواهند بود.

در پایان، اسماعیل بقائی خاطرنشان کرد که گروه‌های مردمی و شخصیت‌هایی از حدود صد کشور نیز در این مراسم شرکت می‌کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *