×

زیبا کلام مجرم شناخته شد، مدیر آنا تبرئه شد!

  • کد نوشته: 18807
  • 29 ژوئن 2026
  • 0
  • در یک حکم جنجالی، صادق زیبا کلام به عنوان مجرم شناخته شد در حالی که مدیرعامل خبرگزاری آنا از اتهامات مرتبط با انتشار مطالب خلاف واقع تبرئه شد. این تصمیم هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و افکار عمومی خواهد داشت.

    زیبا کلام مجرم شناخته شد، مدیر آنا تبرئه شد!

    در یک حکم جنجالی، صادق زیبا کلام به عنوان مجرم شناخته شد در حالی که مدیرعامل خبرگزاری آنا از اتهامات مرتبط با انتشار مطالب خلاف واقع تبرئه شد. این تصمیم هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و افکار عمومی خواهد داشت.

    به گزارش عصر دنا،

    تهران- ایرنا- سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی اعلام کرد که اعضای این هیات، «صادق زیبا کلام» را به عنوان مجرم شناسایی کرده‌اند. در عوض، مدیرعامل خبرگزاری «آنا» در خصوص اتهام انتشار اطلاعات نادرست، تبرئه شد.

    خبرگزاری جمهوری اسلامی |صفحه اصلی | IRNA News Agency

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *