×

رشد ۲۰ درصدی واریز عوارض ارزش افزوده در قزوین: ۲۲ هزار میلیارد ریال به حساب‌ها واریز شد!

  • کد نوشته: 15149
  • 27 ژوئن 2026
  • 0
  • مدیرکل امور مالیاتی قزوین از رشد ۲۰ درصدی واریز عوارض مالیات بر ارزش افزوده در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد و اعلام کرد که ۲۲ هزار میلیارد ریال به حساب‌های فرمانداری، شهرداری، دهیاری و عشایر استان واریز شده است. این افزایش چشمگیر، نویدبخش رونق اقتصادی و حمایت از پروژه‌های عمرانی در استان قزوین است.

    رشد ۲۰ درصدی واریز عوارض ارزش افزوده در قزوین: ۲۲ هزار میلیارد ریال به حساب‌ها واریز شد!

    مدیرکل امور مالیاتی قزوین از رشد ۲۰ درصدی واریز عوارض مالیات بر ارزش افزوده در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد و اعلام کرد که ۲۲ هزار میلیارد ریال به حساب‌های فرمانداری، شهرداری، دهیاری و عشایر استان واریز شده است. این افزایش چشمگیر، نویدبخش رونق اقتصادی و حمایت از پروژه‌های عمرانی در استان قزوین است.

    به گزارش عصر دنا،
    مدیرکل امور مالیاتی قزوین اعلام کرد که در سه ماهه ابتدایی سال جاری، واریز عوارض مالیات بر ارزش افزوده با رشد ۲۰ درصدی مواجه شده است. وی افزود که در این مدت، مبلغ ۲۲ هزار و ۶۰۷ میلیارد ریال عوارض به حساب‌های فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و عشایر استان قزوین واریز گردیده است.

    خبرگزاری جمهوری اسلامی |صفحه اصلی | IRNA News Agency

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *