×

پل‌سفید: گره ترافیکی سوادکوه در آستانه گشایش!

  • کد نوشته: 14891
  • 27 ژوئن 2026
  • 0
  • در آستانه گشایش یکی از گره‌های ترافیکی مهم سوادکوه، عملیات اجرایی پل بزرگ ۶۰۰ متری پل‌سفید به مراحل پایانی خود نزدیک می‌شود. استاندار مازندران با بازدیدهای مستمر و پیگیری‌های ویژه، روند پیشرفت این پروژه حیاتی را زیر نظر دارد.

    پل‌سفید: گره ترافیکی سوادکوه در آستانه گشایش!

    در آستانه گشایش یکی از گره‌های ترافیکی مهم سوادکوه، عملیات اجرایی پل بزرگ ۶۰۰ متری پل‌سفید به مراحل پایانی خود نزدیک می‌شود. استاندار مازندران با بازدیدهای مستمر و پیگیری‌های ویژه، روند پیشرفت این پروژه حیاتی را زیر نظر دارد.

    به گزارش عصر دنا،

    تیتر: پل‌سفید: گره ترافیکی سوادکوه در آستانه حل شدن است!

    متن خبر:
    ساری- ایرنا- روند ساخت پل بزرگ به طول ۶۰۰ متر در مرکز شهر پل‌سفید که قرار است یکی از مشکلات ترافیکی اصلی محور سوادکوه را برطرف کند، به مراحل نهایی نزدیک شده است. مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران، با تمرکز ویژه بر پیگیری این پروژه، به طور مکرر از آن بازدیدهای سرزده انجام می‌دهد تا به صورت مستقیم از روند پیشرفت فیزیکی کار مطلع شود. وی در آخرین بازدید شبانه خود از پروژه، وضعیت کنونی ساخت پل را تشریح کرد.

    خبرگزاری جمهوری اسلامی |صفحه اصلی | IRNA News Agency

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *