میدان‌داری آذربایجان شرقی در وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی

میدان‌داری آذربایجان شرقی در وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی

نشست وبیناری هماهنگی مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی در آذربایجان شرقی برگزار شد و مسئولان بر اهمیت حضور گسترده مردم تأکید کردند.

به گزارش عصر دنا، مهراب داوری عصر سه‌شنبه در نشست وبیناری هماهنگی مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی که با حضور فرمانداران استان آذربایجان شرقی برگزار شد، به اهمیت روزهای پیش‌رو اشاره کرد و گفت: ایامی که پشت سر گذاشتیم و روزهایی که در پیش داریم، از مهم‌ترین و تاریخی‌ترین مقاطع کشور به شمار می‌روند. لازم است با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی کامل دستگاه‌ها، زمینه حضور گسترده و باشکوه مردم در آیین‌های بدرقه رهبر شهید انقلاب فراهم شود.

وی ادامه داد: بر اساس برآوردها ده‌ها میلیون نفر از مردم ایران در این مراسم حضور خواهند یافت و فراهم کردن بستر مناسب برای این حضور گسترده یک مسئولیت ملی است. تمامی مسئولان باید به این موضوع نه صرفاً به عنوان یک وظیفه اداری و قانونی، بلکه به عنوان یک مسئولیت اخلاقی و تاریخی نگاه کنند تا قدردانی شایسته‌ای از ۳۷ سال مجاهدت و رهبری قائد شهید امت صورت گیرد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی همچنین به ضرورت توجه ویژه به ایمنی و امنیت زائران اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: تأمین امنیت کاروان‌ها و حتی خودروهای شخصی زائران از جمله مهم‌ترین مأموریت‌های دستگاه‌های مسئول در این ایام است. باید با هماهنگی کامل میان نیروهای انتظامی، امدادی و خدماتی، شرایطی فراهم شود تا این مأموریت مهم و تاریخی بدون کوچک‌ترین حادثه یا سانحه به انجام برسد.

داوری با تأکید بر جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: حضور میلیونی مردم در مراسم‌های بدرقه رهبر شهید انقلاب اسلامی جلوه‌ای از قدرت و انسجام ملی خواهد بود و این حضور می‌تواند پشتوانه‌ای مهم برای دولت و مسئولان در مسیر خدمت‌رسانی بهتر به مردم و تضمین آینده کشور باشد.

وی همچنین بیان کرد: مراسم‌های بدرقه رهبر شهید انقلاب اسلامی تنها محدود به چند شهر خاص نخواهد بود و در این ایام باید فضای سراسر کشور، به‌ویژه آذربایجان، رنگ و بوی یک حسینیه بزرگ به خود بگیرد. از این رو فرمانداران، بخشداران و دهیاران استان باید از هم‌اکنون برنامه‌ریزی‌های لازم را برای برگزاری باشکوه این مراسم در شهرها و روستاها انجام دهند.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی در ادامه بر نقش ویژه مردم این منطقه در این رویداد تاریخی تأکید کرد و گفت: به واسطه تعلق رهبر شهید انقلاب به آذربایجان، مردم قدرشناس این خطه میدان‌داران اصلی مراسم تاریخی تشییع خواهند بود و بی‌تردید حضور پرشور آنان جلوه‌ای از وفاداری و قدرشناسی مردم این دیار نسبت به رهبر شهید خواهد بود.

وی در پایان با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود برای خدمت‌رسانی به زائران تصریح کرد: شهرستان‌های مختلف استان با مدیریت فرمانداران باید از حداکثر ظرفیت حمل‌ونقل ایمن برای جابه‌جایی زائران استفاده کنند و تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان، نیروهای انتظامی و امدادی در این ایام با آمادگی کامل در خدمت مردم باشند تا مراسم‌های بدرقه رهبر شهید انقلاب اسلامی در نهایت نظم، امنیت و شکوه برگزار شود.

ارسال نظر (0)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود / ثبت‌نام پیامکی

کد تأیید به شماره ارسال شد.
02:00