عصر دنا

قالیباف: روح مقاومت طی ۵۰ سال گذشته هر بار با شکل جدیدی متبلور شده است

۱۲ شهریور ۱۴۰۵
۰۰:۴۶
۱,۱۳۱ بازدید
کد خبر: ۴۰۰۸۵
قالیباف: روح مقاومت طی ۵۰ سال گذشته هر بار با شکل جدیدی متبلور شده است

به گزارش عصر دنا، رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس، سوابق مبارزاتی ایران و جبهه مقاومت را درس‌آموز خواند و تأکید کرد که اساس این مبارزات در جنگ حق علیه باطل و مواجهه با استکبار بوده و روح مقاومت طی ۵۰ سال گذشته هر بار با شکل جدیدی متبلور شده است.

محمدباقر قالیباف پیش از ظهر امروز در دیدار «باسم نعیم» مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس، سوابق تاریخی و مبارزاتی جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت را بسیار درس‌آموز توصیف کرد و گفت: اساس و جوهره این مبارزات در جنگ حق علیه باطل و در مواجهه با استکبار بود و روح مقاومت طی ۵۰ سال گذشته هر بار با شکل جدیدی در آن متبلور شده است.

وی با بیان اینکه اصالت جبهه مقاومت در مبارزه با ظلم است، افزود: ما مذاکره را نفی نمی‌کنیم، اما مذاکره یک ابزار برای مبارزه است و اگر روزی دست از مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی با اشکال مختلف آن برداریم، آن روز، روز شکست است.

رئیس مجلس ادامه داد: ما در جریان ماده یک تفاهم‌نامه به پایان جنگ آنها علیه ایران و متحدان ایران در جبهه مقاومت تأکید کردیم؛ در حالی که طرف مقابل در ابتدا در متن ۱۵ ماده‌ای خود، خواستار توقف کامل فعالیت‌های موشکی، هسته‌ای و مقاومت شده بود.

قالیباف با اشاره به یکپارچگی محورهای جبهه مقاومت، گفت: تمام محورهای جبهه مقاومت به صورت یکپارچه هستند و مسیر ما باید در یک مسیر جوهری قرار گیرد و باید جبهه مقاومت را برای ادامه جنگ حق علیه باطل حفظ کنیم. امروز حتی دولت‌های دلداده آمریکا در منطقه هم اعتراف می‌کنند این کشور باعث ایجاد ناامنی در منطقه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه آمریکایی‌ها باید به تعهدات خود عمل کنند، گفت: آمریکایی‌ها باید به تعهدات خود عمل کنند تا ما اقدام به بازگشایی تنگه هرمز کنیم.

در ادامه، باسم نعیم با بیان اینکه اقدامات ایران چه در سطح نظامی و چه در سطح سیاسی مایه افتخار منطقه بوده است، گفت: بسیاری از کشورها از عملکرد شما در مقابل آمریکا غافلگیر شدند، اما ما می‌دانستیم اگر لحظه برخورد با ایران برسد، دشمن از اقدامات شما غافلگیر خواهد شد. مقابله فلسطینی‌ها با رژیم صهیونیستی مستمر بوده و تا زمانی که آثار این رژیم از خاک فلسطین برچیده نشود، ادامه خواهد داشت.

نظرات کاربران (۰)

ارسال دیدگاه شما