به گزارش عصر دنا، دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با نخستوزیر و وزیر امور خارجه قطر با بیان اینکه ایران به آمریکا بیاعتماد است، هشدار داد اگر آمریکا شرارتی علیه ایران آغاز کند، بلایی بر سر منافع نظامی و اقتصادی آنها خواهد آورد که در تاریخ ثبت شود.
به گزارش عصر دنا، سرلشکر محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخستوزیر و وزیر امور خارجه دولت قطر با اشاره به روابط دو کشور گفت: ایران به قطر در روزها و شرایط سخت کمک کرده است و بر دوستی و برادری بین دو کشور تاکید دارد.
رضایی در این دیدار با بیان اینکه ما به آمریکا بیاعتمادیم و آنها بارها به دیپلماسی و مذاکره خیانت کردهاند، افزود: هشدار میدهیم اگر آمریکا شرارتی علیه ایران آغاز کند بلایی بر سر منافع نظامی و اقتصادی آنها خواهیم آورد که در تاریخ ثبت شود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین تصریح کرد: آمریکا باید ابتدا اقدامات عملی در جهت انجام شروط ایران انجام دهد و پس از آن ایران اقدام به بازگشایی تنگه هرمز خواهد کرد.
در این دیدار، شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخستوزیر و وزیر امور خارجه دولت قطر نیز از کمکهای جمهوری اسلامی ایران در شرایط سخت و ارتباط برادری بین دو کشور قدردانی کرد و گفت: در همکاری با جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تردید نداشتهایم.
وزیر خارجه قطر اظهار کرد: در شرایط حساس کنونی منطقه، با انگیزه مبتنی بر احساس مسئولیت، همواره برای همکاری با ایران مشتاقیم.