عصر دنا

باقری: به این پیکان افتخار کنید/ جوان‌گرایی تاوان دارد اما به فوتبال کمک می‌کند

۱۹ آگوست ۲۰۲۶
۰۱:۲۳
zhk2024
۱۳ بازدید
۰ نظر
باقری: به این پیکان افتخار کنید/ جوان‌گرایی تاوان دارد اما به فوتبال کمک می‌کند

به گزارش عصر دنا، بازیکن باتجربه پیکان پس از تساوی برابر گل‌گهر سیرجان در هفته دوم لیگ برتر، ضمن دفاع از سیاست جوان‌گرایی باشگاهش، گفت که این تیم شایسته افتخار است و در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

به گزارش عصر دنا، تقابل پیکان و گل‌گهر سیرجان در چارچوب هفته دوم لیگ برتر برنده نداشت. فرشید باقری، بازیکن باتجربه پیکان، درباره این مسابقه اظهار داشت: «به نظرم بازی ما کم موقعیت نبود و روی ضربات ایستگاهی دو یا سه موقعیت خیلی خوب داشتیم. عملکرد دو تیم در دو نیمه تقریبا پایاپای بود ولی ایجاد موقعیت ما بهتر بود.»

او درباره شرایط پیکان تاکید کرد: «به نظرم به این تیم می‌شود افتخار کرد. چرا که تیمی هستیم که در تبریز پنجاه دقیقه ده نفره بود و موقعیتی به تراکتور ندادیم. امروز هم ما با بازیکنان جوان یک بازی خوب ارائه دادیم و توانستیم یک امتیاز بگیریم. مطمئن باشید این تیم رفته رفته خیلی بهتر می‌شود و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.»

بازیکن باتجربه پیکان در واکنش به میدان دادن به جوان‌ترها گفت: «جوان‌گرایی تاوان دارد و باید پای این اتفاقات ایستاد ولی این واقعیت است که جوان‌گرایی می‌تواند به فوتبال ما کمک کند. مخصوصا پیکان که بیشتر از هر تیمی روی این موضوع مانور می‌دهد و روی جوانان سرمایه‌گذاری می‌کند. هدف و سیاست پیکان همین است که سالی چند بازیکن به فوتبال ایران معرفی کند.»

باقری در پایان گفت: «رتبه ششم یا هشتم و نهم جدول زیاد برای پیکان فرقی ندارد. طبق صحبت مدیران، سیاست باشگاه ما این است که یک خدمتی به فوتبال ایران داشته باشیم. فکر می‌کنم باشگاه پیکان به این هدف رسیده و این راه را ادامه می‌دهد.»

نظرات کاربران (۰)

ارسال دیدگاه شما