عصر دنا

پزشکیان پس از سفر بریکس به تهران بازگشت

۲۳ شهریور ۱۴۰۵
۲۰:۵۹
۳,۳۴۱ بازدید
کد خبر: ۴۲۰۸۵
پزشکیان پس از سفر بریکس به تهران بازگشت

رئیس‌جمهور که برای شرکت در نشست سران بریکس به دهلی‌نو سفر کرده بود، پس از دیدار با مقامات چند کشور و رهبران ادیان و نخبگان هند، به تهران بازگشت.

به گزارش عصر دنا، مسعود پزشکیان در سفر خود به دهلی‌نو، علاوه بر شرکت در سه نشست سران کشورهای عضو سازمان بریکس، با رؤسای جمهور هند و آفریقای جنوبی، نخست‌وزیران مالزی، هند و اتیوپی و ولیعهد ابوظبی دیدار و درباره گسترش روابط دوجانبه و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کرد.

رئیس‌جمهور همچنین در ادامه برنامه‌هایش با رهبران ادیان، نخبگان و بازرگانان هند دیدار و بر ظرفیت‌های مشترک و مهم دو کشور تأکید کرد.

پزشکیان در این سفر در آیین کاشت نهال یادبود همراه با سران کشورهای عضو بریکس حضور یافت و در گفت‌وگویی با شبکه خبری ایندیا تودی هند، مواضع و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران را در عرصه‌های مختلف تبیین کرد.

نظرات کاربران (۰)

ارسال دیدگاه شما