عصر دنا

نویدکیا: از دید من ایراد همیشه از سرمربی است/ نمی‌توانم از تراکتور انتقاد کنم چون بردند!

۱۹ آگوست ۲۰۲۶
۰۰:۱۴
zhk2024
۲۳ بازدید
۰ نظر
نویدکیا: از دید من ایراد همیشه از سرمربی است/ نمی‌توانم از تراکتور انتقاد کنم چون بردند!

به گزارش عصر دنا، محرم نویدکیا پس از شکست ۲ بر صفر سپاهان مقابل تراکتور، در نشست خبری گفت: «از دید من ایراد همیشه از سرمربی است و این موضوع هیچ ارتباطی به بازیکنان ندارد. نمی‌توانم از تراکتور انتقاد کنم چون بردند و دو بر صفر هم پیروز شدند.»

به گزارش عصر دنا، محرم نویدکیا پس از شکست ۲ بر صفر سپاهان مقابل تراکتور، در نشست خبری درباره عملکرد تیمش صحبت کرد و معتقد بود طلایی‌پوشان تا پیش از دریافت گل نخست، یکی از بهترین نمایش‌های چند سال اخیر خود مقابل تیم‌های بزرگ را ارائه داده‌اند، اما پس از گل اولی که امیرحسین حسین‌زاده زد از مدل بازی خود فاصله گرفتند و در نهایت گل دوم را نیز دریافت کردند.

نویدکیا در ابتدای نشست خبری با تشکر از هواداران سپاهان گفت: «پیش از هر چیز می‌خواهم از هوادارانمان تشکر کنم، چون واقعاً از دقیقه یک تا لحظه آخر فوق‌العاده از تیم حمایت کردند. بابت اینکه این بازی را از دست دادیم، شرمنده آنها شدیم. درباره بازی باید بگویم که تیم ما واقعاً با کیفیت بسیار بالایی بازی کرد و مقابل تیمی مثل تراکتور موقعیت‌های زیادی به دست آورد. تا پیش از اینکه گل اول را دریافت کنیم، فکر می‌کنم یکی از بهترین بازی‌هایی بود که در چند سال گذشته مقابل تیم‌های بزرگ انجام داده بودیم. فوق‌العاده خوب بودیم و موقعیت‌های بسیار زیادی داشتیم که متأسفانه از آنها استفاده نکردیم.»

سرمربی سپاهان در ادامه درباره تغییر شرایط تیمش پس از دریافت گل اول گفت: «بعد از گل اول، بازیکنان کمی احساسی شدند و کنترل بازی را از دست دادند. به سمت توپ‌های بلند رفتند و تلاش کردند با اضافه شدن بیشتر به محوطه جریمه، سریع‌تر به گل برسند، در حالی که این برای ما مناسب نیست. حتی اگر عقب بیفتیم، نباید منطق فوتبالی و مدل بازی خودمان را از دست بدهیم و نباید احساسی شویم. درست است که هوادار انتظار گل دارد، اما ما باید منطقی‌تر بازی می‌کردیم و نباید گل دوم را دریافت می‌کردیم. با این حال، هرچقدر بازی را مرور می‌کنم، واقعاً می‌بینم که تیم ما فوتبال بسیار خوبی ارائه داد و از اینکه این مسابقه را از دست دادیم، متأسفم.»

در ادامه، یکی از خبرنگاران با اشاره به اینکه سپاهان موقعیت‌های بیشتری نسبت به تراکتور ایجاد کرده، اما حریف از فرصت‌های خود به بهترین شکل استفاده کرده و امیرحسین حسین‌زاده نیز از دو موقعیت به دو گل رسیده است، از نویدکیا پرسید دلیل این اختلاف چیست و آیا مسئله به کیفیت بازیکنان مربوط می‌شود یا مشکل دیگری وجود دارد؟

نویدکیا در پاسخ گفت: «در فوتبال، از دید من ایراد همیشه از سرمربی است و این موضوع هیچ ارتباطی به بازیکنان ندارد. من بازیکنان بسیار باکیفیتی دارم و تلاش می‌کنم تا جایی که امکان دارد بهترین بازی را از آنها بگیرم. واقع‌بینانه اگر نگاه کنیم، بازیکنان ما نیز تلاش می‌کنند در خدمت تیم باشند و وظایفشان را به بهترین شکل انجام دهند. شاید درباره اینکه چرا موقعیت‌ها را از دست دادیم، الان توضیح دقیقی نداشته باشم و واقعاً نمی‌خواهم برای توجیه این مسئله، حرفی را مطرح کنم که خودم هم به آن اعتقاد ندارم. هر کاری که لازم بوده انجام داده‌ایم. بعضی اوقات تراکتور حتی از میانه زمین عبور نمی‌کرد، اما با این حال باید بیشتر روی مسائل تیمی و تاکتیکی کار کنم تا بتوانیم هم موقعیت‌های بیشتری ایجاد کنیم و هم از موقعیت‌هایی که به دست می‌آوریم، بهتر استفاده کنیم. توجیهی ندارم که بخواهم صرفاً برای توضیح این اتفاق، چیزی مطرح کنم.»

در بخش دیگری از نشست خبری، خبرنگاری به شکست‌های اخیر سپاهان مقابل تیم‌های مستقیم و بزرگ اشاره کرد و با یادآوری اتفاقاتی که در مسابقات مهم گذشته برای طلایی‌پوشان رخ داده، از نویدکیا پرسید آیا این تیم می‌تواند در ادامه فصل مقابل استقلال و پرسپولیس عملکرد متفاوتی داشته باشد و آیا او مربی بازی‌های بزرگ نیست.

نویدکیا پاسخ داد: «قول دادن در فوتبال اصلاً کار منطقی نیست. تنها کاری که می‌توانم انجام دهم این است که زمان بیشتری بگذارم و با تمام وجودم تلاش کنم تا همراه همکارانم ایرادهایمان را برطرف کنیم. باید سعی کنیم فوتبال باکیفیت‌تری بازی کنیم و در بحث‌های روانی نیز به بازیکنان کمک کنیم و اعتمادبه‌نفس بدهیم تا بتوانند فوتبال خوبی ارائه کنند. این را قبول دارم که در پنج یا شش بازی گذشته مقابل تیم‌های مستقیم، مسابقات را از دست داده‌ایم، اما فصل گذشته نکته مثبت این بود که در بدترین شرایط توانستیم دوباره برگردیم، امتیازهای زیادی جمع کنیم و حتی به صدر جدول برسیم. امیدوارم بتوانیم این اتفاق را دوباره تکرار کنیم، چون از نظر فوتبالی تیم باکیفیتی هستیم و فوتبال بسیار خوبی بازی می‌کنیم.»

او ادامه داد: «با این حال، امروز دیگر صرفاً با این جمله که فوتبال باکیفیتی بازی می‌کنیم، کسی به شما امتیاز نمی‌دهد. در بعضی مسابقات باید باهوش باشید و بتوانید از موقعیت‌هایتان استفاده کنید. این هم بخشی از فوتبال است و باید آن را پذیرفت.»

در ادامه، درباره نحوه بازی تراکتور و اینکه آیا نویدکیا از سبک محتاطانه این تیم انتقادی دارد یا خیر، سؤال کردند و نویدکیا گفت: «من روز گذشته هم درباره این موضوع صحبت کردم که از تیم‌هایی مثل تراکتور و سپاهان که جزو بهترین تیم‌های ایران هستند، انتظار می‌رود فوتبال باکیفیتی بازی کنند. در صحبت‌هایم هم گفتم که در بخش‌هایی از مسابقه، تراکتور حتی از میانه زمین عبور نمی‌کرد، اما حالا نمی‌توانم از آنها انتقاد کنم. آنها بازی را بردند، دو بر صفر هم پیروز شدند و این نتیجه مبارکشان باشد. خودم فکر نمی‌کردم تا این اندازه محتاط بازی کنند و تصورم این بود که یکی از بهترین تیم‌های ایران باید کیفیت خودش را نشان دهد، اما آنها ترجیح دادند با مدل دیگری بازی کنند که این هم قابل احترام است. حالا که نتیجه را هم گرفته‌اند، دیگر نمی‌توان خیلی از آنها ایراد گرفت.»

نظرات کاربران (۰)

ارسال دیدگاه شما