تهدیدهای آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از زبان غریب‌آبادی

تهدیدهای آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از زبان غریب‌آبادی

کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه، به تهدیدات آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی اشاره کرد و آن را باج‌گیری برای جلوگیری از عدالت دانست.

کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سه‌شنبه شب ۲۳ تیر در شبکه اجتماعی ایکش نوشت: «واشنگتن برای حصارکشی دور مقامات و نظامیان رژیم آمریکا و اسرائیل، دولت‌های عضو دیوان کیفری بین‌المللی را به تحریم، لغو روادید و فشار سیاسی تهدید می‌کند تا همکاری با دیوان را متوقف کنند؛ باج‌گیری و ارعاب آشکار برای خفه‌کردن عدالت، پیش از رسیدن آن به متهمان آمریکایی-صهیونی.»

روز دوشنبه ۲۲ تیر وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از آغاز کارزار گسترده‌ای برای برچیدن «تهدیدهای» دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) خبر داد.

بر اساس این بیانیه «این کارزار شامل یک پاسخ هماهنگ و یکپارچه در سطح کل دولت خواهد بود تا به‌طور سیستماتیک توانایی دیوان کیفری بین‌المللی را برای فعالیت، هدف قرار دادن نظامیان یا مقامات آمریکایی، یا هرگونه اقدام دیگری که حاکمیت آمریکا را تهدید کند، از کار بیندازد.»

ارسال نظر (0)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود / ثبت‌نام پیامکی

کد تأیید به شماره ارسال شد.
02:00