google-site-verification=mbTx4wlA-vmj4ll21CVOd3PoZPNN8GERLHibsl7V8TE
عصر دنا

اعتراض شدید مالک خیبر به داوری؛ روند قضاوت غیرعادلانه بود

۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۱۰:۲۶
ادمین
کد خبر: ۳۶۸۲۴
اعتراض شدید مالک خیبر به داوری؛ روند قضاوت غیرعادلانه بود

به گزارش عصر دنا، مسعود عبدی، مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد، پس از دیدار تیمش برابر مس شهربابک به شدت از عملکرد داور انتقاد کرد و خواستار بررسی دقیق روند قضاوت این بازی از سوی نهادهای نظارتی شد.

به گزارش عصر دنا، مسعود عبدی شامگاه چهارشنبه پس از دیدار خیبر برابر مس شهربابک اظهار داشت: از میزبانی شایسته باشگاه مس شهربابک تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه نمی‌داند به بازیکنان خیبر چه بگوید و چگونه آن‌ها را در مورد این نوع داوری توجیه کند، عنوان کرد: از رئیس فدراسیون، سازمان لیگ، کمیته اخلاق و نهادهای نظارتی می‌خواهم این بازی و قضاوتش را به‌دقت رصد کنند.

مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد با تأکید بر اینکه از آقای «لک علی‌آبادی» می‌خواهد موضوع حق خیبر را پیگیری کند، گفت: بیش از ۱۰ کارت زرد و قرمز گرفتیم و داور برخورد غیرمحترمانه با عوامل تیم ما داشت.

عبدی ادامه داد: بازی بسیار عجیب بود و سخت‌ترین روزمان را در خیبر تجربه کردیم.

وی با تأکید بر اینکه چهار سال در لیگ دسته اول بودیم و جنگیدیم که به لیگ برتر برسیم، گفت: لطفاً کارشناسان به دو سه صحنه این بازی توجه نکنند و روند قضاوت را بررسی کنند؛ امروز عدالت داوری در بازی رعایت نشد.

مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد افزود: در ابتدای بازی گفتند VAR قطع است؛ ولی حرف من در مورد روند داوری و کارت‌های زیاد بود و از عدم عدالت ناراحت شدم نه چیز دیگری.

نظرات کاربران (۰)

ارسال دیدگاه شما