والاستریت ژورنال مدعی شد ایران با استفاده از قطعات ذخیرهشده و تأسیسات زیرزمینی، تولید موشکهای بالستیک را پس از حملات گسترده آمریکا و اسرائیل به زیرساختهای موشکیاش از سر گرفته است.
به گزارش عصر دنا، این روزنامه در گزارشی ادعا کرد که ایران در چندین مکان زیرزمینی مشغول مونتاژ موشکهای سوخت مایع و سوخت جامد است و همزمان ساخت تأسیسات جدید زیرزمینی برای مونتاژ موشک را آغاز کرده تا تولیدات خود را در برابر حملات احتمالی آینده محافظت کند.
با این حال، میزان تولید همچنان کمتر از سطح پیش از جنگ است و تولیدات فعلی عمدتاً به قطعاتی متکی است که ایران از قبل در اختیار داشته است.
یک مقام آمریکایی گفت تهران ممکن است به اندازهای قطعات ذخیرهشده در اختیار داشته باشد که بتواند دستکم چند صد موشک را مونتاژ کند.
به گفته این مقام، ایران پس از توافق اولیه با دونالد ترامپ در ماه ژوئن، تولید محدود موشک را از سر گرفت؛ زیرا معتقد بود آتشبس دوام نخواهد داشت.