تاریخ انتشار:۰۷:۳۷ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۵
عصر دنا: پایگاه امداد و نجات جاده‌ای قلعه‌دختر که نیاز ضروری شهرستان بود پس از سال‌ها بلاتکلیفی به توافق اولیه اهدای زمین و قول مساعد در صدور مجوز ساخت رسید.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

حوادث جاده‌ای در مسیر دهدشت به بخش‌های چاروسا و دیشموک و شمار غرق شدگان رودخانه خروشان مارون ضرورت ساخت پایگاه امداد جاده‌ای را ایجاد کرده است.

عبور محور ترانزیتی پاتاوه،دهدشت به عنوان کریدور شمال به جنوب کشور از این منطقه و احتمال بالا بودن سوانح با توجه به عبور و مرور در این محور نیاز به راه‌اندازی پایگاه امداد جاده‌ای در قلعه‌دختر را تشدید کرده است.

اقدام ضروری که طی سالیان گذشته در سایه بی‌توجهی مسؤولان گم شده و آمار بالای قربانیان حوادث جاده‌ای که با توجه به بعد مسافت از مرکز امداد و نجات دهدشت تا رسیدن امدادگران در زبانه آتش سوخته و یا در عمق مارون فرو رفته بودند هم باعث نشده بود کسی به فکر چاره‌ای اساسی برای تسریع در امدادرسانی به حادثه دیدگان شود.

عبور رودخانه مارون و جوانانی که در کام خود فرو می‌برد

پروسه طولانی واگذاری زمین و عدم تأئید زمین‌های مورد نظر از سوی کارشناسان جمعیت هلال احمر کشور یکی از دلایل تأخیر در آغاز عملیات این پروژه بوده است؛روندی که امروز با حضور این کارشناسان و با پیگیری‌های نماینده مردم شهرستان در مجلس،رئیس تازه کار جمعیت هلال‌احمر شهرستان و سازمان هلال‌احمر استان به مرحله نهایی رسیده است.

در بازدید عصر امروز کارشناس مسئول اداره عملیات هلال احمر کشور از زمین مورد نظر نسبت به صدور مجوز ساخت پایگاه امدادی قول مساعد داده و این اقدام نویدی بر آغاز عملیات اجرایی این پروژه شد.

سید عادل رهبریان در این بازدید با بیان اینکه سه هزار متر زمین از سوی خانواده شجاعت‌پور از ساکنان دشت قاضی برای ساخت پایگاه اهدا شده است اظهار داشت: این کار خیرخواهانه در راستای کمک‌رسانی به مردم و تسریع در ساخت پایگاه صورت گرفته است.

رئیس جمعیت هلال احمر کهگیلویه اعتبارات فعلی این پروژه را بالغ بر 160 میلیون تومان دانست و با تأکید بر ضرورت اختصاص اعتبارات بیشتر از محل حوادث و ماده 180 افزود: به محض صدور مجوز کلنگ‌زنی پروژه آغاز می‌شود.

رهبریان با اشاره به عبور محور پاتاوه به دهدشت از این مسیر گفت: سال‌های گذشته چند فقره زمین به همین منظور در نظر گرفته و از سوی کارشناسان سازمان رد شده بود.

وی افزود:محدودیتی در واگذاری زمین وجود ندارد و می‌توان در صورت نیاز به پد بالگرد تا چهار هزار متر هم بسط داد.

هم‌چنین سیاوش زمان نزدیک بودن زمین پایگاه امدادی به زمین اردوگاه تفرجی را مورد اشاره قرار داد و گفت: با ساخت این اردوگاه امکان اسکان دهی موقت حادثه دیدگان هم ممکن می‌شود.

رئیس میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه افزود: ضرورت راه‌اندازی پایگاه امدادی ایجاب می‌کند هم مسؤولان و هم مردم در این باره یاریگر هلال احمر شوند.

علی اصغر تارم هم ساخت پایگاه امداد جاده‌ای با توجه به مسافت تا پایگاه فیلگاه را یک ضرورت دانست و بیان کرد: سالانه شمار بسیاری از مردم در این محور جان خود را از دست می‌دهند.

رئیس راه و شهرسازی کهگیلویه فاصله محل ساخت پایگاه قلعه دختر تا جاده اصلی پاتاوه را 120 کیلومتر و از سمت فیلگاه نیز 45 کیلومتر عنوان کرد.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.