گیتی‌پسند با هدف قهرمانی متوالی در لیگ برتر فوتسال آغاز به کار کرد

گیتی‌پسند با هدف قهرمانی متوالی در لیگ برتر فوتسال آغاز به کار کرد

نشست معارفه تیم فوتسال گیتی‌پسند برای بیست و هفتمین دوره لیگ برتر با حضور مدیرعامل و کادر فنی برگزار شد و بر عزم این باشگاه برای کسب قهرمانی‌های متوالی تاکید شد.

به گزارش عصر دنا، نشست معارفه تیم فوتسال گیتی‌پسند به منظور حضور در بیست و هفتمین دوره لیگ برتر ظهر دوشنبه برگزار شد. علی جنتی، مدیرعامل باشگاه گیتی‌پسند در این نشست بیان کرد: ما با بازیکنان و اعضای کادرفنی تیم توافق کرده‌ایم که حداقل ۵ قهرمانی متوالی کسب کنیم و اکنون در سال چهارم این برنامه هستیم.

وی افزود: در صورت برگزاری جام باشگاه‌های آسیا، گیتی‌پسند نماینده ایران خواهد بود؛ پروژه ساخت ورزشگاه اختصاصی گیتی‌پسند در حال پیگیری است و در خصوص سه زمین نیز مکاتباتی انجام شده است.

جنتی تصریح کرد: هدف ما این است که بر اساس استانداردهای جهانی عمل کنیم؛ استخر، سالن بدنسازی و اقامتگاه از جمله امکانات این مجموعه خواهد بود و از مسئولان استان به خاطر عدم آمادگی زمین گله داریم.

مدیرعامل گیتی‌پسند تاکید کرد: باشگاه گیتی‌پسند پتانسیل ساخت یک سالن استاندارد جهانی در اصفهان را دارد و ما در راستای مسئولیت اجتماعی خود عمل می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه بودجه ما هیچ افزایشی نداشته و قراردادها با همان اعداد فصل قبل منعقد شده است، از همکاری سرمربی و مدیر تیم تشکر کرد و گفت: همچنین بازیکنان باتجربه تیم در این زمینه پیش‌قدم شده و جوانان را ترغیب کرده‌اند.

محمدحسین عراقی‌زاده، قائم‌مقام باشگاه گیتی‌پسند نیز در این نشست گفت: در هیات مدیره نقشه راه ترسیم و برای اجرا ابلاغ می‌شود. وی افزود: امسال سخت‌ترین سال برای بستن بودجه بود و دو ماه طول کشید تا در شرایط بحرانی بودجه باشگاه تصویب شود.

عراقی‌زاده تصریح کرد: هیچ بهانه‌ای از من و دیگران پذیرفته نیست و باید ۱۰ برابر بیشتر تلاش کنیم.

محمد کشاورز، سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند نیز در این نشست اظهار کرد: خوشحالم که برای ششمین سال در خدمت گیتی‌پسند هستم. وی افزود: مسئولیت داشتن در یکی از بهترین تیم‌های ایران دو حس را در من ایجاد می‌کند و نیمکت گیتی‌پسند سنگین‌ترین نیمکت تاریخ لیگ برتر است.

کشاورز تصریح کرد: افراد بزرگی روی این نیمکت نشسته‌اند و در شروع کار از این جهت استرس داشتم؛ فکر می‌کنم مجموعه موفقی در این ۶ سال داشتیم و یک گروه پشت این موفقیت ایستاده است.

سرمربی گیتی‌پسند ادامه داد: سال به سال کار سخت‌تر می‌شود؛ با تلاش و اتحاد می‌توان هر مسیری را طی کرد. وی همچنین اشاره کرد که چند فصلی است که به دنبال بمب ترکاندن نیستیم و ۴ بازیکن جدا شدند و ۴ بازیکن جدید به تیم اضافه شده‌اند تا به جوانان بها دهیم و آن‌ها را به عنوان آینده‌سازان کشور پرورش دهیم.

گیتی‌پسند هفدهمین فصل حضور خود در لیگ برتر را آغاز خواهد کرد و در ۱۶ فصل گذشته موفق به کسب ۷ عنوان قهرمانی شده است. نماینده اصفهان که در ۳ فصل گذشته به ۳ قهرمانی متوالی دست یافته، در فصل جاری سپهر محمدی، ابوالفضل افضلی و مجید خزایی را به جمع خود اضافه کرده است.

ارسال نظر (0)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود / ثبت‌نام پیامکی

کد تأیید به شماره ارسال شد.
02:00