عصر دنا

ورود نیروهای انصارالله یمن به بندر راهبردی المخا در استان تعز

۱۹ شهریور ۱۴۰۵
۱۴:۰۲
۲,۶۷۱ بازدید
کد خبر: ۴۱۲۲۳
ورود نیروهای انصارالله یمن به بندر راهبردی المخا در استان تعز

به گزارش عصر دنا، تصاویری از لحظات اولیه ورود نیروهای انصارالله یمن به بندر راهبردی المخا در استان تعز منتشر شده است. پیش از این نیز گزارش‌هایی از تسلط کامل حوثی‌ها بر این بندر و پیشروی به سمت باب‌المندب و محاصره کاخ ریاست جمهوری و نخست‌وزیری یمن منتشر شده بود.

در پی انتشار ویدئوهایی از ورود نیروهای انصارالله یمن به بندر راهبردی المخا در استان تعز، تحولات میدانی در یمن وارد مرحله تازه‌ای شده است. این بندر که در نزدیکی تنگه باب‌المندب قرار دارد، از اهمیت راهبردی بالایی برخوردار است.

پیش از این نیز خبرهایی درباره تسلط کامل حوثی‌ها بر بندر المخا و پیشروی آن‌ها به سمت باب‌المندب منتشر شده بود. همچنین گزارش‌هایی از محاصره کاخ ریاست جمهوری و نخست‌وزیری یمن در دسترس است.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال‌های آپارات و یوتیوب عصر ایران در دسترس است. برای مشاهده می‌توانید به کانال ۱ در aparat.com/asriran و کانال ۲ در youtube.com/@asriran_official/videos مراجعه کنید.

علاوه بر این، مطالب دیگری با عناوین «فیلترینگ را بردارید؛ این تنها راه نجات امنیت شبکه است»، «حرکت ماشین‌ها شبیه قایق موتوری / سرازیر شدن آب از سقف خانه‌ها / خطر در کمین شهرهای مرکزی ایران» و بخش «فیلم‌های دیگر» در این رسانه منتشر شده است. همچنین بخش‌هایی مانند «عضویت در اینستاگرام عصر ایران»، «۱۵ سال پیش در چنین روزی»، «این لحظه با حافظ»، «گلستان سعدی»، «آموزش زبان انگلیسی»، «آپارات عصر ایران» و «اپلیکیشن عصر ایران» در دسترس کاربران قرار دارد.

نظرات کاربران (۰)

ارسال دیدگاه شما