عصر دنا

هشت حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه نظامی ابوظهور در ادلب

۱۸ آگوست ۲۰۲۶
۱۷:۰۲
نیک پور
۱۵ بازدید
۰ نظر
هشت حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه نظامی ابوظهور در ادلب

به گزارش عصر دنا، یک منبع نظامی سوری اعلام کرد جنگنده‌های اسرائیلی بامداد امروز (سه‌شنبه) در هشت نوبت باند فرودگاه نظامی ابوظهور در حومه شرقی ادلب را بمباران کردند که تنها خسارات مالی به زیرساخت‌های این فرودگاه وارد شد.

به گزارش عصر دنا، یک منبع نظامی سوری در گفتگو با الاخباریه سوریه با اشاره به اینکه حمله به فرودگاه ابوالظهور کار جنگنده‌های اسرائیلی بود، گفت: جنگنده‌های اسرائیلی بامداد امروز سه‌شنبه ۱۸ آگوست هشت حمله به باند فرودگاه نظامی ابوظهور در حومه شرقی ادلب انجام دادند.

منبع مذکور افزود: این حمله فقط خساراتی به زیرساخت‌های فرودگاه وارد کرد و تلفاتی به همراه نداشت.

این در حالی است که وزارت خارجه سوریه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی «ابوالظهور» در استان ادلب را با شدیدترین عبارات محکوم کرد و این اقدام را تجاوزی غیرقابل‌توجیه، نقض صریح حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه و تنش‌زایی خطرناکی دانست که امنیت و ثبات منطقه را به مخاطره می‌اندازد.

در بیانیه وزارت خارجه سوریه آمده است: تداوم این تجاوزها از هشتم دسامبر ۲۰۲۴ تا به امروز، آن هم در شرایطی که دولت سوریه خویشتنداری کرده است و برای تثبیت ثبات و جلوگیری از تشدید بحران می‌کوشد، نیات و مقاصد اشغالگران اسرائیلی برای تضعیف این تلاش‌ها و کشاندن منطقه به سمت ناآرامی بیشتر را برملا می‌سازد.

در این بیانیه تصریح شده است: وزارت خارجه سوریه رژیم اشغالگر اسرائیل را مسئول کامل این تنش‌زایی می‌داند و از جامعه بین‌المللی و شورای امنیت می‌خواهد به صراحت این تجاوز را محکوم و موضعی قاطع در برابر نقض مکرر حاکمیت سوریه اتخاذ کنند.

در پایان این بیانیه تاکید شده است: سوریه به دفاع از حقوق و منافع ملی خود از تمامی روش‌های مشروع که قوانین و عرف‌های بین‌المللی تضمین کرده‌اند، ادامه خواهد داد.

نظرات کاربران (۰)

ارسال دیدگاه شما