به گزارش عصر دنا، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال ایران، از سالها فعالیت و خدمات ارزشمند گلاره ناظمی، داور ایرانی فوتسال، در پی اعلام بازنشستگی وی تقدیر کرد.
به گزارش عصر دنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال ایران، از سالها فعالیت و خدمات ارزشمند گلاره ناظمی، داور بینالمللی فوتسال کشورمان، در پی اعلام بازنشستگی وی تقدیر کرد.
در این نامه، کنفدراسیون فوتبال آسیا با اشاره به اعلام بازنشستگی گلاره ناظمی از عرصه داوری، از تعهد، حرفهایگری و مشارکت ارزشمند او در خانواده داوری فوتسال قدردانی کرده و برای وی در ادامه مسیر زندگی آرزوی موفقیت کرده است.
کنفدراسیون فوتبال آسیا در بخشی از این نامه با اشاره به عملکرد ناظمی در طول سالهای فعالیتش، تأکید کرده است که تعهد و اشتیاق او به این رشته برای تمامی افرادی که در طول سالها با وی همکاری داشتهاند، کاملاً مشهود بوده است.
AFC همچنین وی را الهامبخش بسیاری از افراد در عرصه داوری دانسته و از حرفهایگری مثالزدنی، تعهد و تلاشهای ارزشمند او در مسیر توسعه و ارتقای داوری فوتسال تقدیر کرده است.