جمع آوری ۸۷۰ انشعاب غیرمجاز برق در کهگیلویه و بویراحمد

رسول روستایی، با اشاره به برنامه‌های طرح ملی مهتاب گفت: در طول اجرای این طرح، ۳۶۴ دستگاه شمارشگر جدید در شبکه برق استان نصب شد که نقش مهمی در بهبود نظارت بر مصرف دارد. وی افزود: در استان ۸۷۰ انشعاب غیرمجاز تیز در این طرح جمع‌آوری شد که این اقدام به کاهش چشمگیر سرقت برق و جلوگیری از آسیب به شبکه و عدالت در توزیع انرژی برق کمک کرده است. مدیرعامل شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد افزود: از دیگر اقدامات این طرح، تعویض ۱۵۳۰ دستگاه کنتور معیوب بود که باعث افزایش دقت در اندازه‌گیری مصرف شد. وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۵ دستگاه کنتور جدید در نقاط مختلف استان نصب شد، گفت: توسعه زیرساخت، پایش مصرف انرژی را فراهم می‌کند. مدیرعامل شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: در قالب طرح ملی مهتاب، ۵۱ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز (ماینر) کشف و ضبط شد. وی اضافه کرد: این اقدامات، نقش مهمی در پایداری شبکه برق و کاهش تلفات انرژی در استان ایفا کرده است. روستایی اظهار کرد: امید می رود که با تداوم این طرح، گام‌های مؤثری برای ارتقای فرهنگ مصرف و جلوگیری از سوءاستفاده از شبکه برق برداشته شود.
جمع آوری ۸۷۰ انشعاب غیرمجاز برق در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش عصر دنا، رسول روستایی، با اشاره به برنامه‌های طرح ملی مهتاب گفت: در طول اجرای این طرح، ۳۶۴ دستگاه شمارشگر جدید در شبکه برق استان نصب شد که نقش مهمی در بهبود نظارت بر مصرف دارد.
وی افزود: در استان ۸۷۰ انشعاب غیرمجاز تیز در این طرح جمع‌آوری شد که این اقدام به کاهش چشمگیر سرقت برق و جلوگیری از آسیب به شبکه و عدالت در توزیع انرژی برق کمک کرده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد افزود: از دیگر اقدامات این طرح، تعویض ۱۵۳۰ دستگاه کنتور معیوب بود که باعث افزایش دقت در اندازه‌گیری مصرف شد.
وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۵ دستگاه کنتور جدید در نقاط مختلف استان نصب شد، گفت: توسعه زیرساخت، پایش مصرف انرژی را فراهم می‌کند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: در قالب طرح ملی مهتاب، ۵۱ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز (ماینر) کشف و ضبط شد.
وی اضافه کرد: این اقدامات، نقش مهمی در پایداری شبکه برق و کاهش تلفات انرژی در استان ایفا کرده است.
روستایی اظهار کرد: امید می رود که با تداوم این طرح، گام‌های مؤثری برای ارتقای فرهنگ مصرف و جلوگیری از سوءاستفاده از شبکه برق برداشته شود.

ارسال نظر (2)

  1. صادق 🇮🇷 2026/06/21 - 21:58
    پاسخ
    0

    دروغه
    الان یکسال انشعاب های غیر مجاز
    گزارش داده می‌شود پیگیری نمیکنن
    بیان خلف آباد بوستان ۳ از سر کوچه انشعاب غیر مجازه تا آخر کوچه
    ازاین کوچه کشیدن برای فرعی ۴

  2. محمدکیا 🇮🇷 2026/06/22 - 13:34
    پاسخ
    0

    ضمن اعلام رضایتم از این حرکت، عرض میکنم که سود حاصل از قطع این ۷۰۰یا۸۰۰ انشعاب که غیرمجاز بودن، آیا تاثیری در شبکه برق خواهد داشت؟
    اگر باعث عدم قطعی و کمبود انرژی تابستان دیش رو میشود، که دمتون هم گرم.
    اگر نه پس فقط ۸۰۰خانواده (که احتمال زیاد از روی فقر اینکارو کردن)، رو به دردسر انداختین.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود / ثبت‌نام پیامکی

کد تأیید به شماره ارسال شد.
02:00