×

سکوت مرکز بهداشت بویراحمد و شهرداری در برابر فاجعه بهداشتی مادوان

  • کد نوشته: 7265
  • 20 ژوئن 2026
  • 0
  • مشکلات بهداشتی و بوی نامطبوع در شهر یاسوج این بار مهمان شهرمادوان شده است و با گذشت بیش از ۴۰روز تنها بازخورد از سوی مسئولین امر سکوت و بیتوجهی بوده است.
    سکوت مرکز بهداشت بویراحمد و شهرداری در برابر فاجعه بهداشتی مادوان

    به گزارش عصردنا؛ بهداشت عمومی این روزها در یاسوج و حومه به کالای کمیاب تبدیل شده است و بوی تعفن فاضلاب کارخانه قند هنوز از یاد ها نرفته که اینک معضلی تازه در مادوان زندگی را بر شهروندان تلخ کرده است.

    تخلیه ضایعات مرغ در جوار منازل مسکونی نه تنها آسایش را سلب کرده بلکه جان اهالی را در معرض خطر جدی بیماری قرار داده است.

    ساکنان منطقه مادوان به مدت ۴۰ روز است که شاهد تخلیه انبوه ضایعات پوست و چربی مرغ توسط یک دستگاه نیسان در گاوداری متروکه نزدیک به خانه هایشان هستند انبوه زباله های ارگانیک که در گرما و با افزایش دمای هوا به منبعی برای تولید بویی غیرقابل تحمل تبدیل شده است.

    ساکنین این منطقه میگویند در ساعات گرم روز عملا خروج از منزل امکان پذیر نیست و شدت این بو به حدی است که تا خنک شدن هوا تنفس در فضای آزاد برایشان به یک رویا تبدیل شده است.

    این وضعیت علاوه بر سلب آسایش یک فاجعه بهداشتی است چرا که چنین پسماند هایی میتوانند هر لحظه منشأ شیوع بیماری های واگیردار و مسمومیت های گسترده شوند.

    در اوج این بحران اما واکنش دستگاه های متولی جای تأمل دارد اهالی میگویند مراجعه به مرکز بهداشت و شهرداری مادوان نه تنها گرهی از کارشان باز نکرده بلکه با پاسکاری وسلب مسئولیت از خود و تعریف ان برای دیگر دستگاه ها سکوت کرده و نسبت به این‌معضل بی تفاوت بوده اند.

    این سکوت خود به تنهایی روایتگر نبود اراده برای حل این مشکل است و ترجمه واضح بی اعتنایی به حقوق اولیه شهروندی و نادیده گرفتن جان و سلامت مردم است.

    وقتی بوی تعفن در نقاط مختلف یک شهر استشمام میشود و مسئولان در  زنجیره مدیریت ناکارآمدی را در پیش بگیرند این یعنی سرمایه اجتماعی که همان اعتماد عمومی است در حال فروپاشی است.

    انتظار میرود مرکز بهداشت، شهرداری مادوان و سایر نهادهای ذیربط در حوزه بهداشت هرچه سریعتر با اقدام عملی ضمن برخورد قاطع با عاملان این تخلف برای پاکسازی این زباله گاه مرگبار اقدام کنند.

    عصردنا برای پیگیری این معضل تلاش کرد تا نظر رییس مرکز بهداشت بویراحمد را جویا شود اما تا لحظه تنظیم این گزارش هیچ پاسخی دریافت نشد.

    عصردنا تا حصول نتیجه پیگیر این موضوع خواهد بود.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *